Зачине не треба никада сећи ножем на дасци, постоји паметнији начин
Oglas
Када сечете першун и остало зачинско биље у "букету", најбоље је да то радите маказама, а не ножем.
Прочитајте још: Начини за ОДМРЗАВАЊЕ ХРАНЕ: Брзо и једноставно
Букетић ће остати везан, па ћете моћи да исецкате само онолико колико вам је потребно.
Ако желите да га замрзнете укључите шерпу!
Ако желите да га замрзнете, поделите га на гомилице и сваку спустите у кључалу воду на неколико секунди. Потом стисните биље прстима да бисте га оцедили, па га спакујте у кесицу и ставите у замрзивач.
Прочитајте још: Познати кувар открио ТАЈНУ кувања савршене тестенине, Италијани БЕСНИ: ОВО ЈЕ УВРЕДА (ВИДЕО)
Сачуваћете му укус и моћи ћете да га искористите у које год доба године будете желели.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas