Уколико немате времена да спремите гибаницу, ово ће бити одлична замена

Састојци:
500 г макарона
500 г јачег сира
5 јаја
170 мл млека
мало уља
мало соли
Припрема:
Скувајте макароне у посољеној води 10так минута
Додајте јаја, изгњечени сир, млеко, 3 кашике уља, и посолите по жељи, уколико сир није довољно слан. Сипајте прелив у процеђене макароне и добро промешајте. Тепсију мало намажите уљем, па сипајте припремљене макароне, по врху можете по жељи ставити нарендани качкаваљ или пармезан.
Запеците у рерни загрејаној на 200 степени, 30 минута. Пред крај печења, можете појачати на 220 степени ако волите више запечено.
Прохлађену питу од макарона сеците и послужите уз зелену салату и ротквице. Ако волите парчиће, можете да прелијете са мало кечапа.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ