Бели лук јелу даје феноменалан шмек, стога направите незаборавне шпагете за кратко време.
Састојци:
* 250 г шпагета
* 100 мл павлаке за кување
* 1 л воде
* 8 ченова белог лука
* 3 супене кашике маслиновог уља
* со, бибер
* 100 г ренданог пармезана
* мало свежег першуна
Припрема:
1. У тигањ сипајте маслиново уље и додајте исецкан бели лук. Пржите на тихој ватри док лук не омекша (не сме да постане смеђ).
2. Затим додајте павлаку за кување, со и бибер и често промешајте док маса не постане густа.
3. У шерпу сипајте воду, посолите и додајте кашику уља. Кад прокува, додајте шпагете и скувајте их.
4. Готову тестенину сервирајте у тањире, прелијте сосом, поспите нарибаним пармезаном и украсите першуном.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ