Ово необично јело наилази на различите реакције људи
Oglas
Поента овог јела је наћи већи шупљикави камен, јер он у себи има највише арома, а потенцијално има и ситне рачиће и шкољкице у тим шупљинама. Требало би га изронити из чистог мора, са дубине од отрпилике 10 метара.
Прочитајте још: Здрав оброк испод 300 калорија: Пржени шкампи са шпарглама (РЕЦЕПТ)
Састојци:
- Морски камен
- Црвени лук
- 2 шаргарепе
- парадајз
- везица першуна
- 2 мања кромпира
- маслиново уље
- бели лук
- пиринач
Припрема:
Ставите морски камен у велики лонац те додајте довољно хладне воде да га прекрије. Затим додајте нарезани црвени лук, шаргарепу, першун, парадајз, нарезани кромпир, першун и маслиново уље. Кувајте на лаганој ватри. Кад су кромпир и шаргарепа кувани, извадите камен, процедите у супу, додајте пиринач и наставите кувати док није готово.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas