Медено срце је вољени слаткиш од стране многих, било да посте или не.
Oglas
Овај рецепт је врло једноставан и за њега вам је потребно мало састојака, готово све што већ имате у кухињи.
Прочитајте још: ПОСНЕ БОЛОЊЕЗЕ: Направите омиљене шпагете и у току поста!
Састојци:
2 чаше воде
1 чаша уља
3 кашике шећера
4 шоље брашна (по потреби)
4 кашике џема од кајсије
1 кесица соде бикарбоне
1 кесица цимета
чоколада за кување
Начин припреме:
Све састојке спојити заједно и добро измешати. Пећи у подмазаном плеху у загрејаној рерни на 180 степени око 20 мин, док не буде готово. Чоколаду за кување растопити за глазуру. Када се охлади премазати глазуром од џема и чоколаде. Може се посути и млевеним орасима.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas