Освежиће вас и окрепити витаминима
Потребно:
180 гр комада туњевине у власитом соку/саламури или уљу
1 мањи љубичасти лук
пола црвене паприке
1 мањи црвени парадајз
лимунов сок
неколико црних маслина
со и бибера
сецкани власац
Прочитајте још: ПОСНА ПИТА са печуркама и празилуком: Идеално пређело или вечера на Бадњи дан (РЕЦЕПТ)
Парадајз исецкајте на мање коцкице, као и лук и паприку. Маслине исецкајте на колутиће. Туњевину оцедити, и помешати са сецканим поврћем. Посолити и побиберити, додати мало лимуновог сока.
Послуживање:
Округли обруч за крофне ставити на тањир и напунити припремљенм салатом. Састојке добро утапкати кашичицом, па пажљиво подићи обруч. Декорисати комадићем лимуна, и листићима першуна.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ