Руска салата не мора увек бити по истом рецепту, можете да јој побољшате укус хрскавом јабуком.
Oglas
Састојци:
- 5 куваних кромпира
- 6 куваних јаја
- 2 кисела краставца
- 2 куване шаргарепе
- 2 киселе јабуке
- 200 г грашка из конзерве
- 250 г шунке
- 200 г мајонеза
- 2 кашике лимуновог сока
- со и бибер по укусу
Рецепт за руску салату са јабукама:
За ову салату ставите тврдо скувајте јаја, па их прелијте хладном водом. Скувајте шаргарепу и кромпир и исецкајте на коцкице. Ољуштите јаја и исеците на коцкице. Грашак исцедите из конзерве или скувајте сиров.
Исеците краставце на коцкице, као и шунку. Јабуке ољуштите и исецкајте на коцкице па их попрскајте лимуновим соком. Умешајте у састојке со, бибер и мајонез, па добро измешајте. Држите у фрижидеру до сервирања.
(Ствар укуса)
БОНУС ВИДЕО
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas