Почиње сезона куваног вина
Oglas
Кувано вино је обично црно вино које се комбинује са зачинима и служи топло. Популарно је широм Европе. Традиционално се пије у зиму, посебно у време празника. Зачини који се типично додају вину су: цимет, каранфилић, анис, лимун, поморанџа, ђумбир, мед и шећер. Направите и ви овај укусан напитак и уживајте у вечерима код куће са пријатељима и породицом.
Састојци:
- 1 флаша црног вина
- 2 штапића цимета
- неколико каранфилића
- 2 чаше воде
- 5 кашичица шећера (или више ако волите слађе)
- колутови поморанџе
Прочитахте још: Ротациона диијета: Поштовањем стрикних ПРАВИЛА можете изгубити и до пола килограма дневно
Припрема:
У шерпу сипајте воду, додајте шећер, цимет, каранфилиће, кришке поморанџе и кувајте док отприлике пола воде не испари и шећер се не отопи. сипајте затим вино и загрејте до кључања. Служите топло.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas