Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДИЈЕТА АНАСТАСИЈЕ РАЖНАТОВИЋ: Кључ је у редовној физичкој активности и умереној исхрани

Дијета Анастасије Ражнатовић сигурно скида килограме

1728299319_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-Anastasija.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Анастасија Ражнатовић, певачица и млада жена која диктира модне трендове, није одувек била згодна и без мане. О личној борби са килограмима, Анастасија је отворено говорила како би подигла свест о женском телу.

Дијета Анастасије Ражнатовић била је неопходна како би се певачица решила двадесет килограма вишка.

Док је својевремено боравила на Кипру, Анастасија је себи дозволила оно у чему већина смртника ужива.

Наравно, у питању је нездрава храна, слаткиши, слаба физичка активност и све то је довело до већег броја килограма од оног који је Анастасија желела да види на својој ваги. Одмах се дала на посао и дијета Анастасије Ражнатовић показала је резултате.

Након скоро три године посвећености, успела је да смрша 20 килограма, а кључ њеног успеха лежи у правилној исхрани и редовној физичкој активности.

Анастасија је потпуно избацила нездраве намирнице из своје исхране и трудила се да никада не прескаче оброке. 

- Избацила сам нездраву храну и трудила се да једем редовно. Најчешће једем кувану храну, а брзу храну избегавам у потпуности – изјавила је Анастасија.

Такође, певачица је признала да сваки пут када унесе нешто слатко, одмах одлази на тренинг како би сагорела те калорије.

Дијета Анастасије Ражнатовић била је ефикасна, а у наставку откривамо од којих намирница се састоји њен режим.

Анастасија за доручак бира овсену кашу са црвеним воћем или јаја са поврћем. Риба, најчешће бранцин, обавезна је уз зелену салату, послужену за ручак. Потаж од бундеве једе за вечеру, а како сезона ове намирнице тек долази, ето како је можете искористити на прави начин.

Када осети глад између оброка, Анастасија је непоколебљива и успева да остане дисциплинована тако што попије чашу воде са лимуном. Певачица напомиње да је кључ њеног доброг изгледа у редовној физичкој активности и умереној исхрани.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas