Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Знају тајне дуговечности: Ови хороскопски знаци најдуже живе

Дуг и срећан живот одређен је нашим свакодневним навикама, односима и начину на који се односимо према себи и другима. Али, можда је одговор скривен и у звезданим констелацијама.

1710515654_17d0e41b6114f6db3ede9a43fc7178b82c3ace2c.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према астролозима, особе рођене у овим хороскопским знаковима живе најдуже.

Бик
Овај знак зодијака познат је по својој смирености, издржљивости и уживању у животу у пуним плућима. Бикови су мајстори у уметности уживања, што може бити кључно за дуговечност. Њихова склоност мирном животу, уживању у финим стварима и квалитетним односима може продужити године њихова живота.

Девица
Девице су педантне, организоване и пажљиве, а та прецизност може их довести до дугог и здравог живота. Њихова склоност бризи о здрављу, редовним медицинским прегледима и здравим навикама често их ставља у категорију дуговечних. За Девице свака секунда је важна и они су мајстори у чувању сваке ситнице која може допринети њиховом благостању.

Водолија
Водолије су познати по својој неконвенционалности и оригиналности. Њихова отвореност према новим искуствима и идејама може их одржати младима у срцу што је кључно за дуговечност. Њихова способност прилагођавања променама и избегавање стреса такође може имати позитиван утицај на дужину њиховог живота.

Рибе
Рибе су знак зодијака који је дубоко повезан с интуицијом, емпатијом и духовношћу. Њихова повезаност с унутарњим светом може их заштитити од стреса и анксиозности, који су често фактори који утичу на здравље и дуговечност. Рибе су мајстори у проналажењу унутрашњег мира и хармоније, што може продужити њихову животну доб.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas