Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Викенд хороскоп од 6. до 8. септембра 2024: Неко ће имати проблема на послу а неко у љубави

Сазнајте шта су вам звезде намениле овог викенда, колико ћете среће имати у периоду од 6. до 8. септембра 2024!

1725607274_shutterstock_2271926297--1-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Викенд хороскоп за период од 6. до 8. септембра 2024. откива колико су сваком знаку Зодијака звезде наклоњене и које су то ствари на којима треба да пораде на пољу љубави и породице, а шта се препоручује за здравље и лични развој. Већина знакова 30. августа добија енергију Јупитера, планете среће и обиља.

Ован


Викенд хороскоп за период од 6. до 8. септембра 2024. предвиђа да би вампријале активности које излазе из ваше рутине. Пробајте нешто ново - изађите у нов ресторан, правите храну коју никад нисте спремали, испробајте спорт којим се никада раније нисте бавили или пак неки креативни хоби. Све ново отвориће вам дргу перспективу. Важно је да се одморите од пословних догађаја који су вам одузимали енергију.

Бик


Усредсредите се на решавање свих кућних обавеза које сте одлагали. Проверите све дугове и обавезе, па средите шта можете. То ће освежити ваш свакодневни живот. Размислите о помирењу с пријатељем са којим можда нисте у најбољим односима. Отворен разговор доноси разумевање и јача везе. Уживајте у продуктивним, али мирним данима, саветује викенд хороскоп од 6. до 8. септембра 2024.

Близанци


Слободне дане посветите себи и свом развоју. Размислите шта су вам циљеви и предузмите да остварите амбиције. Отворите се за нове методе вежбања или неке праксе која ће вам помоћи да досегнете унутрашњи мир. Крените на излет, позовите пријатеље, јавите се симпатији. Само покренете радњу, било коју, саветује викенд хороскоп од 6. до 8. септембра 2024. И важно је да се добро одморите.

Рак


Викенд хороскоп за период од 6. до 8. септембра 2024. предвиђа да одвојите време за интроспекцију и да се емотивно залечите. Размислите о својим осећањима и потребама и радите на јачању своје емоционалне стабилности. У љубави је ово време да се дубље повежете са својим партнером. А мођда само нисте имали довољно времена да се чујете. Сад је тренутак за повезивање.

Лав


Осврните се на своја досадашња достигнућа и поставите нове циљеве. Размислите о свим методама које вам могу помоћи да се опустите и ублажите стрес. Ако сте у вези, обратите пажњу на мале ствари које су партнеру важне и реците штаје вама битно. Не дозволите да ваша веза упадне у замку монотоније због превеликих обавеза и очекивања са стране, саветује викенд хороскоп од 6. до 8. септембра 2024.

Девица


Размислите о начинима да побољшате своје односе - и са собом и са блиским људима. А викенд је време за то. Понекад, у страху да некога не повредимо, останемо нејасни, а то вам у овој ситуацији не иде у прилог. Заузмите се за своје вредности и нагласите шта очекујете од партнера. не гурајте ствари под тепих, нећете га повредити. Идите у природу, саветује викенд хороскоп од 6. до 8. септембра 2024. 

Вага


Овог викенда имате прилику да се заслужено одморите. Размислите о томе да се посветите себи и да не отворите ниједан слжбени мејл и поруку. И престаните да се плашите будућности на послу. Организујте опуштање крај воде. Ако сте у вези, поделите овај тренутак одмора с партнером и градите успомене. Овај период доноси ревитализацију вашег ума и тела, саветује викенд хороскопод од 6. до 8. септембра 2024.

Шкорпија


Викенд хороскоп за период од 6. до 8. септембра 2024. предвиђа да ће неки људи открити вашу дубину и разумети вашу страствену природу. Понекад је теже показати емоције, али отварање може створити јаче везе. Искрено разговарајте с вољенима о својим осећањима и намерама. Пробајте да изнесете одећу и рашчистите орман, важно је да не затрпавате себе. Изашите с пријхатељима на пикник или неки уметнички догађај.

Стрелац


Уколикои осећате потребу за новим искуствима, време је да кренете у акцију. Поставите себи јасне циљеве. Било да се ради о путовању, учењу нечег новог или хобију, важно је да поченете. Промена не долази сама од себе, захтева иницијативу, време и акцију. Нека овај викенд буде почетак узбудљивог путовања ка новим хоризонтима. Пробајте да се не свађате с продицом, саветује викенд хороскоп од 6. до 8. септембра 2024.

Јарац


Дозволите себи да се препустите плодовима свог рада. Нађите тренутке да се опустите и цените сопствена достигнућа. Било да сте постигли пословне циљеве, створили стабилност у односима или једноставно урадили нешто лепо што вас испуњава, наградите себе. Овај викенд посветите благостању и радости због сопствених успеха. Уживајте у задовољству, саветује викенд хороскоп од 6. до 8. септембраа 2024. .

Водолија


Према викенд хороскопу од 6. до 8. септембра 2024, време је да прихватите себе такве какви сте. Размислите о својим јединственим квалитетима и не упоређујте се са другима, него славите сопствену аутентичност. Волите сопствене мане и врлине, волеће их онда сви. Ако постоје делови вас које желите да побољшате, крените из позитивне перспективе. Крените на путовање ка унутрашњој хармонији и љубави према својој јединствености.

Рибе


Викенд хороскоп за период од 6. до 8. септембра 2024. предвиђа да треба да се усредсредите на планирање и постављање темеља за своје будуће циљеве. Размислите шта желите да постигнете и шта вам је важно. Направите листу циљева и смислите план корака које ћете предузети. Будите пажљиви према својим сновима и идејама, али их учините конкретним. Искористите слободне дане за љубав и мажење.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas