Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП ОД 5. ДО 7. ЈУЛА 2024: Стрелац ужива у спонтаности, а Водолији креативност може донети радост и инспирацију у породичне односе

Сазнајте шта су вам звезде намениле овог викенда, колико ћете среће имати у периоду од 5. до 7. јула 2024!

1720167784_56a61efddc834ab71eec96a85ae0ef1799b767c6.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Викенд хороскоп за период од 5. до 7. јула предвиђа да ће звезде помоћи сваком знаку Зодијака да реализује планове за одмор и неки ће посебно процветати на пољу љубави!

Ован

Викенд ће бити повољан за породичне активности и повезивање с блиским особама. Очекујте пријатне тренутке код куће. Романтика је у ваздуху, па искористите викенд за дубље емотивне везе и изражавање љубави. Препоручује се активан одмор, можда излет у природу или спортске активности које ће вам помоћи да се опустите. Посветите пажњу свом физичком здрављу и људима који вам пријају.

Бик

Фокусирајте се на хармонију у породици и заједничке активности које ће ојачати ваше односе. Будите пажљиви према партнеру и избегавајте конфликте, посебно оне око ситница. Опустите се код куће или посетите омиљено место које вас смирује. Потребно је да се фокусирате на ментално здравље и релаксацију. Уносите мање слаткиша.

Близанци

Викенд је идеалан за дружење са члановима породице и размену идеја и искустава. Очекују вас занимљиви разговори с партнером, али избегавајте претеране емотивне реакције. Истражујте нове активности и друштвене догађаје који ће вам освежити викенд. Обратите пажњу на исхрану и унос течности. Стижу вам изненадни гости.

Рак

Фокусирајте се на емотивну подршку и разумевање у породици, посебно ако су присутни неки проблеми. Очекују вас лепи тренуци са вољеном особом, па искористите викенд за романтичне речи и гестове. Потребан вам је миран одмор, тишина, код куће или на неком пријатном месту близу воде. Пазите на емоционално здравље и потребу за релаксацијом.

Лав

Будите лидер у породичним активностима и потрудите се да све протекне у хармонији. Изразите своје емоције према партнеру на аутентичан начин, биће вам узвраћено још јаче и лепше. Уживајте у луксузу и удобности током викенда, опустите се у својој омиљеној атмосфери. Обратите пажњу на физичку форму и потрудите се да се рекреирате, и шетња би вам користила.

Девица

Будите пажљиви према чланова породице и њиховим потребаа, те им посветите довољно времена. Комуникација с партнером ће бити кључна, избегавајте неспоразуме тако што ћете јасно изражавати своје мисли. Организујте себи викенд који ће вам донети мир и стабилност, можда у природи или мирном окружењу. Посветите се превентивним мерама за своје здравље.

Вага

Ваша дипломатија ће бити од помоћи у решавању евентуалних породичних сукоба, будите посредници. Очекују вас лепи и хармонични тренуци са вољеном особом, искористите их за дубље емотивно повезивање. Одлазак на неко уметничко дешавање или културну манифестацију биће идеално за вас овог викенда. Обратите пажњу на своје ментално здравље и потребу за равнотежом.

Шкорпија

Интензивна емотивна подршка ће вам бити потребна од чланова породице, па будите отворени за то. Повремено се опустите и покажите своју рањиву страну партнеру, биће вам захвалан на томе. Повуците се и регенеришете се, бирајте активности које вам пружају емотивно пражњење и стабилност. Обратите пажњу на своје емоционално здравље и потребу за блискошћу.

Стрелац

Искористите викенд за авантуристичке активности с породицом, биће то добар начин да се повежете. Очекују вас динамични и забавни тренуци са вољеном особом, па уживајте у спонтаности. Истражите неко ново место или активност која ће вам донети осећај слободе и авантуре. Физичка активност ће вам помоћи да се ослободите стреса и напуните енергијом. Партнер вам придређује спектакл.

Јарац

Будите практични и организујте активности које ће донети корист целој породици, сви ће то ценити и уживати. Изразите своју љубав кроз дела и практичне гестове, партнер ће то ценити више него икад. Посветите се свом хобију или активности која вас испуњава, биће вам као терапија за душу. Обратите пажњу на правилну исхрану и потребу за редовним одмором.

Водолија

Ваша креативност може донети радост и инспирацију у породичне односе, па будите оригинални. Отворите се емоционално према партнеру и изразите своје идеје и жеље, биће пријатно изненађен. Истражите неке нове технологије или идеје које вас копкају, биће то стимулативно за ваш ум. Одржавајте баланс између менталне и физичке активности.

Рибе

Будите интуитивни у комуникацији са члановима породице, то ће вам помоћи да решите неке недоумицеи поправите односе. Очекује вас дубока емоционална повезаност с партнером, па искористите викенд за вреле интимне тренутке. Потребно вам је да се ослободите стреса и негативне енергије. Посветите се медитацији или хобијима.

(Сенса)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas