Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП ОД 19. ДО 21. ЈУЛА 2024: Водолијама је глава у облацима, а Лав мора да прихвати позив на луксузну забаву

Сазнајте шта су вам звезде намениле овог викенда, колико ћете среће имати у периоду од 19. до 21. јула 2024!

1721372443_5c0256183d4e45edebb5e82e93ae517d6f6243e5.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Викенд хороскоп за период од 19. до 21. јула предвиђа да ће звезде помоћи сваком знаку Зодијака да реализује планове за одмор, а неки ће посебно процветати на пољу љубави!

Ован


Овнови ће крај недеље дочекати мирно и лепо. Све што сте зацртали почело је да се остварује. Ваша енергија је веома добра и потпуно заразна за људе око вас. Ствари се одвијају онако како нисте могли ни да сањате. Фокусираћете се на романтику овог викенда. Желећете што више спонтаности у вези како бисте се поново повезали с партнером. Проведите квалитетно време са члановима породице. Укључите се у активности које вас окупљају. Физичка активности ц́е вам подиц́и енергију. Размислите о авантурама на отвореном или о кратком путовању на омиљену дестинацију.

Бик


Крај недеље за вас ће бити веома продуктиван. Имате много ствари да решите, али ништа вас не плаши. Боље се организујте и идите корак по корак. Стрпљиво успевате да стигнете тамо где сте намеравали да будете, без панике. Фокусирајте се на неговање ваше везе. Уживајте у пријатним тренуцима с партнером, а планирајте и окупљање или породични оброк. Ојачаћете односе кроз смислене разговоре и друштвене игре. Релаксација је кључна. Препустите се сопственој нези, масажама или тихим шетњама. Желите миран предах, па изаберите место са природним лепотама или спа садржајима.

Близанци


Близанцима ће крај недеље бити веома добар и успешан. Ваша енергија чини да се људи око вас осећају непобедивим. Изгледа да имате тај ефекат на људе око себе. Добар је дан да поделите позитивна осећања. Видећете да ће вам се доброта десетоструко вратити у животу. Дружите се с партнером, идите заједно на догађаје или планирајте забаван излет. Повежите се са брац́ом и сестрама или рођацима. Причајте и смејте се. Будите ментално и физички активни, испробајте нове вежбе или се укључите у занимљве разговоре. Истражите живахност вашег града. Уживајте у културним активностима, ноц́ном животу и локалној кухињи.

Рак


С бригом завршавате седмицу. Сад је време да се ослободите и имате оптимистичнији поглед на живот. Покушајте да схватите да су ствари пролазне и престаните да контролишете све. Ова лекција ће вам помоћи да у будућности промените свој поглед на ствари. Фокусирајте се на емоционалне везе. Изразите своја осец́ања и слушајте партнера. Направите пријатну атмосферу код куц́е. Кувајте заједно или уживајте у филмској вечери. Дајте предност опуштању. Медитирајте, читајте или проводите време близу воде ако је могуц́е. Пронађите мирно уточиште, скривену плажу или било какакв штек у природи.

Лав


Ви сте вредан ватрени знак, али упркос свим напорима, чини се да вам последњег дана недеље не иде баш најбоље. Можда је време да се боље организујете или затражите помоћ од људи око себе. Покушајте да прихватите да је понекад пројекту потребан тим, а ви можете бити лидер. Покажите да цените свог партнера. Планирајте романтични гест или изненађење. Преузмите одговорност за организовање породичног излета или активности. Останите активни и друштвени. Бавите се групним активностима или спортовима на отвореном и води. Прихватите позив на луксузну забаву. Посетите оближње излетиште.

Девица


Девице ће одахнути и у петак имати миран дан. Чини се да вам ствари иду веома добро у овој фази живота. Веома сте се добро организовали и због тога се осећате испуњено. Живот вас изненађује на најпријатније начине. Фокусирајте се на практичне гестове љубави. Планирајте  излазак. Помозите породици у практичним задацима код куц́е. Понудите подршку и покажите своју поузданост. Водите рачуна о исхрани и одмарајте се колико треба. Одаберите дестинацију са историјском или образовном вредношц́у. Уживајте у истраживању музеја или културних знаменитости.

Вага


Вама се саветује да будете опрезнији у трошењу, крај недеље није крај месеца. А сада можете доживети финансијске губитке. Покушајте да не вршите притисак на себе и правите непланиране трошкове. Потребан вам је дан да се организујете за наредни период. Негујте хармонију у вашој вези. Планирајте активности које промовишу равнотежу и јединство. Тражите мирна решења. Посредујте у свим сукобима и подстичите отворену комуникацију. Фокусирајте се на технике опуштања. Вежбајте јогу, медитирајте или проведите време у природи. Одлучите се за дестинацију познату по лепоти и уметности. Посетите галерије или нека друга живописна места.

Шкорпија


Шкорпије ће имати миран крај седмице. Партнер је осетио да вам треба мало тишине и покушава да вам угоди. Покушајте да уживате у малим стварима. Прави је тренутак да одвојите мало времена за уживање у природи. Продубите емоционалну интимност, разговарајте од срца са  партнером. Проведите време један на један с вољеним особама. Слушајте активно и понудите подршку. Одморите се и пустите да вам се ствари слегну. Изаберите неку осамљену дестинацију, позовите пријатеље и уживајте у приватности и лепоти природе далеко од гужве. До понедељка ћете бити као нови.

Стрелац


Стрелчеви ће имати веома напоран последњи дан седмице. Много је посла, а недовољно времена. Не схватајте ствари лично. Не испада све онако како планирате. Тражите авантуру са својим партнером. Планирајте спонтано путовање или пробајте нешто ново заједно. Поделите своја искуства и приче. Инспиришите друге својим оптимизмом и жељом за животом. Будите активни и на отвореном. Истражите нова места или се бавите спортовима на отвореном. Идите у авантуру. А можете и да кренете у изазовно планинарење.

Јарац


Морате да научите да будете отворенији. Имате много тога да изгубите ако не дозволите другима да вам се приближе. Зато би људи око вас могли да пате. Планирајте састанак с партнером и усредсредите се на изградњу стабилности и сигурности у вашој вези. Фокусирајте се на традиције и одговорности. Планирајте породично окупљање или помозите у куц́ним пословима. Одржавајте дисциплину и рутину. Држите се здравих навика и избегавајте слаткише. Одаберите дестинацију са историјским значајем, па истражите знаменитости и културно наслеђе.

Водолија


Водолије недељу завршавају с главом у облацима. Чини се да је овај период као сан. Трудите се да уживате у животу и да не вршите притисак на себе. Само не дозволите да све то прође а да се тек тад пробудите. Прихватите спонтаност у вези. Планирајте изненађење или пробајте нешто неконвенционално. Разговарајте о идејама и охрабрујте једни друге на креативност. Фокусирајте се на ментално благостање. Бавите се интелектуалним активностима или вежбајте пажљивост. Одлучите се за дестинацију познату по иновацијама. Посетите неки културни фестивал. 

Рибе


Коначно размишљате о одмору. Крај недеље изгледа као повољан за вас. Осећате се мирно и опуштено. Већ размишљате о томе шта ћете радити на одмору, а то вас смирује и пуни позитивном енергијом. Негујте своје романтичне снове. Планирајте креативан састанак или се препустите фантазији заједно. Повежите се емоционално са вољеним особама. Поделите своје снове и подржите тежње једни других. Препустите се уметничким активностима. Проведите време сликајуц́и, пишуц́и или уживајуц́и у музици. Одаберите дестинацију са мистичним шармом. Истражите духовне локације или се опустите уз базен или воду.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas