Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Велики викенд хороскоп од 16. до 18. августа 2024: Стрелац ће уживати у животу, Вага не може да се опусти због посла

Сазнајте шта су вам звезде намениле овог викенда, колико ћете среће имати у периоду од 16. до 18. августа 2024

1723796459_0e1e41fbe4b7156329bc490ad2deab35f2100bf8.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Викенд хороскоп за период од 16. до 18. августа откива колико су сваком знаку Зодијака звезде наклоњене и које су то ствари на којима треба да пораде на пољу љубави и породице, а шта се препоручује за здравље и лични развој.

Ован

Викенд хороскоп за период од 16. до 18. августа 2024. године предвиђа да ће вам ова 2 слободна дана донети узбуђење у љубавном животу. Тренутак је за страсти или топло вече под звездама. Будите отворени за авантуре. У породичним односима могуће несугласице. Не преувеличавате ситнице, будите конструктивни. Нађите време да напуните батерије.

Бик

Овај викенд је одличан да испробате нове нежности с партнером. Планирајте романтичан излет или вечеру за пун ефекат. Породични односи су стабилни, а заједничке активности ће свима донети радост. Размислите о мирном одмору на неком лепом месту. Поведите рачуна о томе шта једете. Маните се слаткиша, саветује викенд хороскоп 16. до 18. августа 2024.

Близанци

Викенд хороскоп каже да ће вам ова два дана добро доћи да поразговарате с партнером. Кажите гласно шта осећате и планирате. Могуће су ситне несугласице с родитељима. Будите стрпљиви и обазриви да бисте избегли конфликте. Посветите се хобијима који вас испуњавају или идите на културне догађаје. Бавите се активностима на отвореном и спавајте.

Рак

Викенд хороскоп за период од 16. до 18. августа 2024. каже да ћете досећи хармонију у љубави. Покажите пажњу и љубазност партнеру како бисте ојачали везу. Идеално је време за породичне активности. Радите нешто што вас све испуњава. Потребно вам је време за релаксацију.Обратите пажњу на ментално здравље. Медитација вам може помоћи.

Лав

Викенд вам доноси ентузијазам у љубави. Истражите нове авантуре с партнером и будите спремни за узбуђење. Породични односи су у фази стабилизације. Активности које укључују креативност и забаву ће вам пријати. Поведите рачуна о здрављу старије женске особе. Редовно вежбање помоћи ће вам да се осећате виталније, саветује викенд хороскоп.

Девица

Викенд хороскоп за период од 16. до 18. августа 2024. предвиђа да ћете коначно решити несугласица с партнером. Будете конструктивни и отворени за компромис. Организујте се и планирајте како бисте избегли стрес. Пронађите време за одмор. Потребно вам је освежење и баланс између посла и одмора. Здраве навике ће вам значити, али дружење.

Вага

Спремите се за романтичну бајку. Драматичан период је иза вас, партнер као да вам се искупљује. Породични односи су хармонични, пуни разумевања. Дружење и културни догађаји ће вам пријати. Оптерећени сте послом, па сте у грчу и кад не радите. Поведите рачуна о менталном здрављу, опустите се или просто идите на одмор, саветује викенд хороскоп.

Шкорпија

Викенд хороскоп за период од 16. до 18. августа 2024. предвиђа вас чекају дубока осећања и страст. Истражите гранце своје емотивне везе. Породичне обавезе биће захтевне. . Планирајте време само за себе. Добићете лепе вести од пријатеља из детињства. Покушајте да не мислите на посао и шефа. Трчање или спотови на води су пун погодак за вас.

Стрелац

Коначно период за авантуру с партнером. Излет ће вам донети радост и узбуђење. Забавићете се с породицом. Све активности које укључују истраживање и авантуру ће вам пријати. Уживајте у слободном времену и откријте нова интересовања. Водите рачуна о физичкој активности и исхрани. Освежење на базену ће вам пријати, саветује викенд хороскоп од 16. до 18. августа 2024.

Јарац

Ако сте се питали да ли ћете икада достићи стабилност  у вези, стиже вам одговор. Проведите време с партнером и разговарајте о свему. Породичне обавезе могу бити захтевне, па се организујте да избегнете стрес. Одвојите време за себе. Обавезно укључите редовно вежбање у своју рутину, предлаже викенд хороскоп од 16. до 18. августа 2024.

Водолија

Овај викенд може донети узбуђење у љубавним односима. Покажите партнеру колико вам значи  Динамични односи код куће. Добар тренутак да средите нарушене односе с некм члановима породице, саветује викенд хороскоп. Активности које укључују креативност и интелектуалне изазове ће вам пријати. Уживајте у истраживању нових идеја и хобија.

Рибе

Викенд хороскоп за период од 16. до 18. августа 2024. каже да ћете у овом периоду осетити дубину љубави. После турбулентног периода с партнером, коначно можете да му кажете шта вас је навише повредило. Радите све оно што вас испуњава. Опуштање у природи или уз уметност може вам донети велико задовољство. Само је важно да се крећете.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas