Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Вешто их крију: Ово су најмрачније тајне свих знакова хороскопа

Сваки хороскопски знак крије своје тајне и несигурности које се не виде на први поглед.

1717938530_d181cc38cd809943df95ba8466fb1a965d79bf3c.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Ево шта свако од њих брижно скрива од света.

Ован
Иако делује као ратник за своја уверења, дубоко у себи Ован се осећа несигурно и често сумња у своје способности.

Бик
Бик се поноси стабилношћу и сигурношћу коју ствара, али изнутра мисли да не даје све од себе и да је његов осмех само маска.

Близанци
Близанци су душа сваке забаве и покретач комуникације, али често осећају да им се живот распада и да је све пред распадом упркос труду да пригрле своју природу.

Рак
Рак поседује урођене родитељске вештине и вреднује породичне односе, али му идеја традиционалног породичног живота представља изазов и заправо не жели имати децу.

Лав
Лав је самопоуздан и храбар, но у себи жуди за једноставнијим животом са мање драме, те је заправо једноставна особа са једноставним потребама.

Девица
Девица је аналитична и рационална, увек спремна да помогне другима, али се осећа криво и посрамљено када треба да тражи помоћ за себе.

Вага
Вага тежи хармонији и склада у свом и туђим животима, али осећа да је њен живот далеко од тог идеала и често се осећа као преварант.

Шкорпија
Шкорпија привлачи људе и има дубоке односе, али заправо често тежи самоћи и обожава време проведено у властитом друштву.

Стрелац
Стрелац воли авантуре и преузима ризике, али је стално забринут да ли је направио праву одлуку и често жали због прошлих одлука.

Јарац
Јарац воли структуру и дугорочне планове, али потајно жуди за спонтаношћу и мање оптерећеним животом, не знајући како то да постигне.

Водолија
Водолија је борац за правду и трагач за истином, али осећа се исцрпљено од сталне борбе и понекад се бори само зато што се то очекује од ње.

Рибе
Рибе су сањари и исцелитељи, увек спремни да помогну другима, али осећају огроман притисак да остваре своје снове и лече туђе ране, често се осећајући преоптерећено очекивањима.

Сваки знак носи своје тајне и несигурности које брижљиво скрива од других. Шта ваша мрачна тајна говори о вама?

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas