Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ НОВЧАНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН: Коме Меркур у Близанцима доноси приливе, а ко ће морати да сачека?

Логистичка планета Меркур 3. јуна стиже у свој куц́ни знак брзомислец́их Близанаца, повец́авајуц́и менталну јасноц́у и вештине решавања проблема.

1717335836_shutterstock_1728710758-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Одмах удружује снаге са срец́ном планетом Јупитером, благосиљајуц́и свакога начином размишљања изобиља и можда неколико епских нових идеја. Ове две планете заједно вибрирају са Плутоном гладним енергије, дајуц́и вам конкурентску предност.

Летњи солстициј долази 20. јуна, па ако то вец́ нисте учинили, време је да почнете да правите буџет за летњу забаву.

У међувремену, коњункција између Венере која воли луксуз и самоувереног сунца доноси блиставе могуц́ности за испољавање новца, као и млад месец у Близанцима 6. јуна. Сањајте велико ове недеље и зацртајте план за успех, било да то изгледа као повишица у посао или сјајни нови циљ штедње.

Ован

Овог месеца треба да разговарате о повишици или новом радном месту. Убедљивији сте него што мислите, тако да се ослободите и све питајте, вагајте, шта губите, а шта добијате. Када акциона планета Марс 9. маја удари у ваш сектор новца, биц́ете додатно мотивисани да кренете ка својим новчаним циљевима и преузмете контролу над својим финансијама.

Ако требате да представите пројекат или освежите буџет, средина месеца је одлично време за то. Пун месец 21. јуна доноси налет свеже енергије у вашу каријеру, па искористите ово да покажете своје таленте и покажете шта вредите.

Бик

Сезона Близанаца доноси много енергије вашем сектору новца у првих неколико недеља у месецу, па размислите о својим циљевима. Штедите и стекните чврсту менталну контролу над својим финансијама. Мотивисани Марс долази у ваш знак 9. јуна, дајуц́и вам додатну издржљивост да се бавите оним што вам је на уму. Искористите ову енергију у своју корист током друге половине месеца, јер вас пун месец 21. јуна инспирише да направите практичан план како бисте достигли неке жељене циљеве.

Близанци

Ово је Близанци ваша сезона, ваша игра манифестовања јака. На вашој страни имате моц́ јасног размишљања и закон привлачности. Усредсредите се на отварање свог срца за обиље током прве недеље у месецу и поставите неке озбиљне намере око новца за време младог месеца 6. јуна. Ако напорно радите, оно што сада почнете имац́е трајну снагу. Зона новца на вашем графикону је активирана до друге половине јуна, па искористите ову енергију да поправите буџет и погледате свој банковни рачун новим очима.

Рак

Марс је у вашем сектору каријере у првој трец́ини месеца, па правите покрете моц́и на послу и јурите за повишицом или унапређењем које заслужујете. Када дође 9. јун, можете успоставити уносне везе умрежавањем, па улепшајте своје професионалне друштвене странице и не либите се да упознате нове људе. Сезона рака почиње 20. јуна и сада је време да ваши циљеви заблистају. Сад је време да покажете своје самопоуздање.

Лав

Понекад успех зависи од тога кога познајете, а прва половина месеца је важно време за вас да успоставите уносне везе. Изађите и умрежите се под младом Месецом 6. јуна. Неколико дана касније, Марс, који ц́е вам помоц́и, стиже у зону ваше каријере, дајуц́и вашој професионалној игри велики подстицај и инспиришуц́и вас да јурите за својим циљевима. Продуктиван и прагматичан пун месец 21. јуна је савршено време да се удубите у најситније детаље ваших финансија и поправите летњи буџет.

Девица

Ваша каријера је у пламену овог месеца, а отварају вам се прилике да напредујете лево и десно. Искористите млад месец 6. јуна да покренете важан нови пројекат или кренете ка уноснијем професионалном путу. Ако постоје неки високошколски курсеви или области студија у које сте желели да се пробијете да бисте унапредили своју каријеру у другом правцу, можда ц́ете средином месеца открити да ц́е вам мотивација кренути. Када лето почне, умрежавање постаје лакше, а пун месец 21. јуна је савршено време за уливање љубави у пројекат страсти или споредну гужву.

Вага

Сада сте усредсређени на далеке хоризонте, Вага - па ако требате да почнете да штедите за одмор у иностранству или пут високог образовања, сада је фантастично време. Искористите млад месец 6. јуна да поставите неке намере које подржавају ваше велике финансијске циљеве. Једном када дође сезона рака, ваша каријера постаје у фокусу на велики начин, зато улијте своје срце и душу у свој професионални живот и дозволите својим талентима да заблистају. Упадате у очи правих људи и можете искористити ову додатну пажњу да почнете да напредујете до повец́ања или нове позиције.

Шкорпија

Прва трец́ина месеца може бити посебно продуктивна за вас, па искористите појачање мотивације да одредите свој буџет за лето и проучите детаље своје финансијске ситуације. Млад месец 6. јуна може бити одлично време за улагање, све док је добро осмишљен и практичан. Невероватни приход би такође могао да повец́а ваш банковни рачун током прве половине месеца, зато будите отвореног срца (и Венмо). Универзум би вас могао изненадити. Лето вас усмерава на велике финансијске циљеве и потенцијалне будуц́е одморе, па искористите продуктивне вибрације пуног месеца 21. јуна да почнете да радите на логистици својих планова.

Стрелац

Пословна партнерства би вам заиста могла процветати током прве половине месеца, а млад месец 6. јуна је савршено време да покренете уносну професионалну везу са неким важним. Марс улази у ваш сектор одговорности 9. јуна, дајуц́и вам много мотивације када се бавите детаљима ваше финансијске ситуације. Направите храбар летњи буџет и држите га се. Имајте на уму да би се отплата дугова могла чинити изузетно важним када солстициј дође 20. јуна, па укључите и то у своје планове. Пун месец следец́ег дана је савршено време да направите новчане потезе и почнете да предузимате акције ка циљевима које сте поставили.

Јарац

Састављање летњег буџета или мапирање финансијских планова долази лако током првих неколико недеља у месецу, па користите млад месец 6. јуна да удубите у детаље. Тренутно имате много лонаца, али можете то да поднесете. Страствени пројекти и споредне гужве такође могу бити уносне ако се посветите њима, посебно средином месеца. Током друге трец́ине месеца могло би се појавити важно пословно партнерство или професионална обавеза, зато будите отворени. Пун месец у вашем знаку 21. јуна је ваша шанса да направите потез.

Водолија

Ако сте желели да зарадите нешто додатног новца на споредној гужви или креативном подухвату, првих неколико недеља у месецу доноси много прилика. Улијте своје срце у страст под пуним месецом 6. јуна, јер се многа врата отварају и можда ц́ете открити да су ваше идеје уносније него што сте замишљали. Када дође сезона Рака, ваш распоред ц́е бити испуњен обавезама, тако да останите на врху своје игре и усмерите ову енергију усмерену на организацију у свој буџет. Испали су снови, а кораци корак по корак су у плану.

Рибе

Усредсредите се на бригу о пројектима побољшања дома и свим финансијским обавезама које се тичу ваше животне ситуације током прве половине месеца, посебно под младим месецом 6. јуна. Марс стиже у вашу комуникациону зону неколико дана касније, тако да пројекте и затражите услуге ако су вам потребне. Када сезона Рака почне 20. јуна, можда ц́ете имати више енергије за своје споредне активности и страствене пројекте. Погледајте да ли можете нац́и више радости у својим настојањима да зарадите новац. Пун месец следец́ег дана вас подсец́а да понекад тимски рад чини да сан функционише, па би сарадња са другима могла бити уносан потез.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas