Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Вечерас излази ПУН МЕСЕЦ ЈАГОДЕ: Сматра се посебним, а 3 знака могу да осете велику моћ универзума

У ноћи између 21. и 22. јуна излази посебан пун месец који се назива "месец јагоде". Назив је добио по томе што се сматра да ће вечерас имати специфичну нијансу, јер сунчева светлост пада из посебног угла

1718967204_shutterstock_1811853292.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Астрологија јасно ставља до знања да смо током пуног Месеца у Јарцу 21. јуна 2024. на добром путу да остваримо један сан. Пун месец у Јарцу долази одмах после летњег солстиција, појачава емоционални значај свих знакова Зодијака и помаже им да се афирмишу. Јунски пун Месец познат је као Месец јагоде јер се поклапа са сезоном овог укусног воћа, а неки кажу да је добио име по тамноцрвеној нијанси коју добија због начина на који се сунчева светлост одбија од Месеца.

Месец јагоде ће у петак 21. јуна 2024. године бити у знаку Јарца и овога петка 3 хороскопска знака моћи ће да искористите моћ универзума и да пожеле жељу.

Девица

Ако се сећате, некада сте веровали у магију и мислили сте да ако можете да се довољно концентришете на жељу, можете је и остварити. Међутим, како је време пролазило, почели сте да мислите да је то детињасто и да једино што може да оствари сан биће напоран рад и труд. На неки начин сте у праву... али жеље се остварују! Током пуног месеца у знаку Јарца, ваше шансе да видите испуњење жеље су много веће него у било које друго време - 21. јуна ваше "детињасте" мисли неће деловати превише детињасто. Дозволите себи смелост да поново сањате и гледајте како се магија одвија пред вашим очима.

Вага

Увек сте веровали у моћ ума. У петак, 21. јуна, погледаћете у небо и видети пун Месец, који вас аутоматски инспирише да пожелите жељу. Волите да гледате у Месец, па вечерас пожелите жељу. Можда сте реалиста, али то вас не спречава да будете овог петка сањар и да вам Месец буде стари пријатељ. Послаћете жељу 'тамо тамо' да одјекује кроз вечност, дозвољавајући космосу да уђе у ваше мисли. Оно што пожелите биће вам испуњено.

Стрелац

Када пожелите жељу, осећате се детињасто. Више не сумњате у себе, спремни сте да се потпуно предате дечјим начинима да се обратите животу. Бити у контакту са својим унутрашњим дететом омогућио вам је да поново осетите и ослободите те борбе одраслог живота. Ваша жеља је да будете слободни, а жеља ће вам се испунити током пуног Месеца у Јарцу. У петак, 21. јуна, дозвољавате себи да се изгубите у овој жељи. Јединствени и индивидуални, током пуног Месеца у Јарцу желите да живите по свом, сада и заувек.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas