Oglas
· · Komentari: 0

Večeras izlazi PUN MESEC JAGODE: Smatra se posebnim, a 3 znaka mogu da osete veliku moć univerzuma

U noći između 21. i 22. juna izlazi poseban pun mesec koji se naziva "mesec jagode". Naziv je dobio po tome što se smatra da će večeras imati specifičnu nijansu, jer sunčeva svetlost pada iz posebnog ugla

1718967204_shutterstock_1811853292.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Astrologija jasno stavlja do znanja da smo tokom punog Meseca u Jarcu 21. juna 2024. na dobrom putu da ostvarimo jedan san. Pun mesec u Jarcu dolazi odmah posle letnjeg solsticija, pojačava emocionalni značaj svih znakova Zodijaka i pomaže im da se afirmišu. Junski pun Mesec poznat je kao Mesec jagode jer se poklapa sa sezonom ovog ukusnog voća, a neki kažu da je dobio ime po tamnocrvenoj nijansi koju dobija zbog načina na koji se sunčeva svetlost odbija od Meseca.

Mesec jagode će u petak 21. juna 2024. godine biti u znaku Jarca i ovoga petka 3 horoskopska znaka moći će da iskoristite moć univerzuma i da požele želju.

Devica

Ako se sećate, nekada ste verovali u magiju i mislili ste da ako možete da se dovoljno koncentrišete na želju, možete je i ostvariti. Međutim, kako je vreme prolazilo, počeli ste da mislite da je to detinjasto i da jedino što može da ostvari san biće naporan rad i trud. Na neki način ste u pravu... ali želje se ostvaruju! Tokom punog meseca u znaku Jarca, vaše šanse da vidite ispunjenje želje su mnogo veće nego u bilo koje drugo vreme - 21. juna vaše "detinjaste" misli neće delovati previše detinjasto. Dozvolite sebi smelost da ponovo sanjate i gledajte kako se magija odvija pred vašim očima.

Vaga

Uvek ste verovali u moć uma. U petak, 21. juna, pogledaćete u nebo i videti pun Mesec, koji vas automatski inspiriše da poželite želju. Volite da gledate u Mesec, pa večeras poželite želju. Možda ste realista, ali to vas ne sprečava da budete ovog petka sanjar i da vam Mesec bude stari prijatelj. Poslaćete želju 'tamo tamo' da odjekuje kroz večnost, dozvoljavajući kosmosu da uđe u vaše misli. Ono što poželite biće vam ispunjeno.

Strelac

Kada poželite želju, osećate se detinjasto. Više ne sumnjate u sebe, spremni ste da se potpuno predate dečjim načinima da se obratite životu. Biti u kontaktu sa svojim unutrašnjim detetom omogućio vam je da ponovo osetite i oslobodite te borbe odraslog života. Vaša želja je da budete slobodni, a želja će vam se ispuniti tokom punog Meseca u Jarcu. U petak, 21. juna, dozvoljavate sebi da se izgubite u ovoj želji. Jedinstveni i individualni, tokom punog Meseca u Jarcu želite da živite po svom, sada i zauvek.

(Sensa)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas