Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У ком хороскопском знаку вам је месец? Откријте и сазнајте шта вам се крије у подсвести

Месец представља дубину наше подсвести и унутрашњи глас који не смемо занемарити – док је Сунце наш крајњи циљ,

1720351754_shutterstock_1501921370-3-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Месец је пут којим идемо ка њему. Истиче оно што чини срж нашег постојања, означава области нашег најдубљег бића и место где смо најрањивији, али и најближи нашем правом „ја“.

Ако нисте сигурни у ком је знаку ваш Месец у хороскопу, можете проверити овде.

1. Месец у Овну

Особа ће бити пуна енергије, ентузијазма и страсти. Импулсивност и брзоплетост могу бити изражени. Склоност да се бори за своје циљеве и изражава своја осећања без много размишљања. Може се нагласити потреба за независношћу и аутономијом.

2. Месец у Бику

Особа ће тражити сигурност, удобност и стабилност. Осећања ће бити дубока и чврста, али се могу полако мењати. Склоност уживању у сензуалним задовољствима као што су храна, музика и удобност. Може се истаћи значај материјалне сигурности и имовине.

3. Месец у Близанцима

Особа ће бити комуникативна, радознала и брзо размишља. Емоције се могу мењати брзо и често. Склоност да будете друштвени, разговарате и стварате везе са другима. Потреба за интелектуалном стимулацијом и разноврсношћу у животу.

4. Месец у Раку

Осећања су дубока, нежна и заштитничка. Нагласак је на породици, дому и емоционалној повезаности. Склоност носталгији и везаности за прошлост. Потреба за сигурношћу и емоционалном подршком.

5. Месец у Лаву

Емоције су изражене, драматичне и живе. Особа тражи признање, пажњу и афирмацију. Склоност креативности, самоизражавању и вођењу других. Потреба за љубављу и јак осећај поноса.

6. Месец у Девици

Емоције су контролисане, аналитичке и оријентисане на решавање проблема. Склоност организацији, реду и савршенству. Потреба за бригом о другима и побољшањем животне средине. Осећај испуњености долази кроз рад и служење другима.

7. Месец у Ваги

Емоције су уравнотежене, љубазне и склоније хармонији. Особа тражи хармоничне односе и естетску лепоту. Склоност компромису и избегавању сукоба. Потреба за љубављу и равнотежа између сопствених и потреба других.

8. Месец у Шкорпији

Емоције су дубоке, интензивне и трансформативне. Особа је страствена, моћна и интригантна. Склоност истраживању тајни и дубина ума. Потреба за емоционалним испуњењем кроз интимност и трансформацију.

9. Месец у Стрелцу

Емоције су слободне, ентузијастичне и оптимистичне. Склоност авантурама, путовањима и истраживању нових идеја. Потреба за слободом и проширењем хоризонта. Осећај испуњености долази кроз духовни раст и остварење.

10. Месец у Јарцу

Емоције су озбиљне, амбициозне и дисциплиноване. Особа тражи сигурност и постизање дугорочних циљева. Склоност ка одговорности, поштовање традиције и друштвеног статуса. Потреба за признањем и постизањем личног успеха.

11. Месец у Водолији

Емоције су оригиналне, неконвенционалне и хуманитарне. Особа је иновативна, прогресивна и друштвено ангажована. Склоност размишљању изван оквира и стварању промена. Потреба за слободом и припадност заједници.

12. Месец у Рибама

Емоције су суптилне, интуитивне и саосећајне. Склоност сновима, машти и уметности. Потреба за повезивањем са вишим световима и духовним димензијама. Осећај испуњености долази кроз емпатију и служење другима.

(Сенса.хр)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas