Oglas
· · Komentari: 0

U kom horoskopskom znaku vam je mesec? Otkrijte i saznajte šta vam se krije u podsvesti

Mesec predstavlja dubinu naše podsvesti i unutrašnji glas koji ne smemo zanemariti – dok je Sunce naš krajnji cilj,

1720351754_shutterstock_1501921370-3-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Mesec je put kojim idemo ka njemu. Ističe ono što čini srž našeg postojanja, označava oblasti našeg najdubljeg bića i mesto gde smo najranjiviji, ali i najbliži našem pravom „ja“.

Ako niste sigurni u kom je znaku vaš Mesec u horoskopu, možete proveriti ovde.

1. Mesec u Ovnu

Osoba će biti puna energije, entuzijazma i strasti. Impulsivnost i brzopletost mogu biti izraženi. Sklonost da se bori za svoje ciljeve i izražava svoja osećanja bez mnogo razmišljanja. Može se naglasiti potreba za nezavisnošću i autonomijom.

2. Mesec u Biku

Osoba će tražiti sigurnost, udobnost i stabilnost. Osećanja će biti duboka i čvrsta, ali se mogu polako menjati. Sklonost uživanju u senzualnim zadovoljstvima kao što su hrana, muzika i udobnost. Može se istaći značaj materijalne sigurnosti i imovine.

3. Mesec u Blizancima

Osoba će biti komunikativna, radoznala i brzo razmišlja. Emocije se mogu menjati brzo i često. Sklonost da budete društveni, razgovarate i stvarate veze sa drugima. Potreba za intelektualnom stimulacijom i raznovrsnošću u životu.

4. Mesec u Raku

Osećanja su duboka, nežna i zaštitnička. Naglasak je na porodici, domu i emocionalnoj povezanosti. Sklonost nostalgiji i vezanosti za prošlost. Potreba za sigurnošću i emocionalnom podrškom.

5. Mesec u Lavu

Emocije su izražene, dramatične i žive. Osoba traži priznanje, pažnju i afirmaciju. Sklonost kreativnosti, samoizražavanju i vođenju drugih. Potreba za ljubavlju i jak osećaj ponosa.

6. Mesec u Devici

Emocije su kontrolisane, analitičke i orijentisane na rešavanje problema. Sklonost organizaciji, redu i savršenstvu. Potreba za brigom o drugima i poboljšanjem životne sredine. Osećaj ispunjenosti dolazi kroz rad i služenje drugima.

7. Mesec u Vagi

Emocije su uravnotežene, ljubazne i sklonije harmoniji. Osoba traži harmonične odnose i estetsku lepotu. Sklonost kompromisu i izbegavanju sukoba. Potreba za ljubavlju i ravnoteža između sopstvenih i potreba drugih.

8. Mesec u Škorpiji

Emocije su duboke, intenzivne i transformativne. Osoba je strastvena, moćna i intrigantna. Sklonost istraživanju tajni i dubina uma. Potreba za emocionalnim ispunjenjem kroz intimnost i transformaciju.

9. Mesec u Strelcu

Emocije su slobodne, entuzijastične i optimistične. Sklonost avanturama, putovanjima i istraživanju novih ideja. Potreba za slobodom i proširenjem horizonta. Osećaj ispunjenosti dolazi kroz duhovni rast i ostvarenje.

10. Mesec u Jarcu

Emocije su ozbiljne, ambiciozne i disciplinovane. Osoba traži sigurnost i postizanje dugoročnih ciljeva. Sklonost ka odgovornosti, poštovanje tradicije i društvenog statusa. Potreba za priznanjem i postizanjem ličnog uspeha.

11. Mesec u Vodoliji

Emocije su originalne, nekonvencionalne i humanitarne. Osoba je inovativna, progresivna i društveno angažovana. Sklonost razmišljanju izvan okvira i stvaranju promena. Potreba za slobodom i pripadnost zajednici.

12. Mesec u Ribama

Emocije su suptilne, intuitivne i saosećajne. Sklonost snovima, mašti i umetnosti. Potreba za povezivanjem sa višim svetovima i duhovnim dimenzijama. Osećaj ispunjenosti dolazi kroz empatiju i služenje drugima.

(Sensa.hr)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas