Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПУН МЕСЕЦ ЗАСИЈАЋЕ У ЈАРЦУ 21. ЈУЛА 2024. У 6.17 УЈУТРУ: Погледајте какко ће утицати на знакове зодијака

Други пун Месец у Јарцу ће засијаће 21. јула у 6.17 ујутро, а сваки знак треба да се припреми за драматичан обрачун са самим собом.

1721373375_dbc5beb1482baa35b0f90eeef6c117d42ce578c9.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп предвиђа да пун Месец у Јарцу 21. јула 2024. године неће бити сличан ничему што сте икада видели. Не догађају се често два узастопна пуна Месеца у истом хороскопском знаку. Други пун Месец у Јарцу познат је и као "Баков Месец" (Буцк Моон) и биће призор који треба видети, а који ће дефнитивно сви осетити на својој кожи..

 

Сваки пун Месец представља циклус у природи, а овај пун Месец назива се "Месец за врага", јер у ово доба године рогови отпадају и расту нови. Он такође доноси период регенерације и обнављања. Овај пун Месец је као контролна тачка колико сте се трансформисали у последњих шест месеци.

Овај пун Месец је посебан, а 21. јула засијаће у 6:17 ујутро на 29. степену. Притом, 29. степен је критичан степен и у астрологији је познат као "степен судбине“. Означава прави крај једне ере, тако да се његова енергија може описати као да трчите последњи километар на маратону. Знате да се назире крај, али биће вам потребна сва снага да завршите циклус.

Шта то угрубо значи? То значи да бисте могли да ослободитр своје емоционалне инхибиције. Гледајте у будућност уместо у прошлост. Прихватите промене како долазе. Очекујте неочекивани обрт.

Овај Пун Месец у Јарцу означава крај једног поглавља на нашем путу сазревања и откриће нешто о нама самима чега нисмо били свесни, а што ће нам вероватно бити непријатно. Доноси болну, али неопходну проверу реалности.

Пун Месец у Јарцу је посебно важан за Овна, Рака, Вагу, Јарца, Бика, Лава, Шкорпију, Водолију, а у фокус ставља поларитет Рак-Јарац, породичну осу, повезану са путовањем сазревања, путовањем постајања емоционалне одрасле особе, путовањем на ком свако постаје дговоран.

Шта сваки знак може да очекује од монументалног пуног Месеца у Јарцу?

Ован
Да можете бити познати по било чему, шта би то било? Ваше животно дело ће бити доведено у питање, јер пун Месец у Јарцу наглашава вашу 10. кућу статуса и достигнућа. Шансе су да желите да вас памте по својим невероватним професионалним достигнућима или личним подвизима. Уколико сте напорно радили, сада ћете постићи нешто значајно. Ако не, узмите ово као знак да урадите нешто по том питању, јер је ваше наслеђе на коцки.

Бик
Да ли осећате болове у расту? Када пун месец у Јарцу скрене пажњу на ваше девето поље духовних путовања, требало би да размислите о томе колико сте порасли у последњих шест месеци. Могли сте да одете у авантуру и да пронађете себе. Похађајте час који је можда променио ваш поглед на свет. Пронађите подлогу и духовне лекције у свим својим недавним искуствима док размишљате о томе колико сте порасли током овог циклуса. И обратите пажњу на своје здравље.

Близанци
Размислите о томе да ли нешто побољшава ваш квалитет живота. Пун Месец у Јарцу је ту да вас подсети да је живот прекратак и превише драгоцен да бисте га трошили. Месец ће осветлити вашу осму кућу смрти, дугова и имовине. Размислите у кога или у шта сте уложили у последњих шест месеци. Можда је то била веза, или можда финансијска прилика. Надамо се да је ваша инвестиција донела нешто позитивно. Ако не, можда ћете желети да се прегрупишете тако што ћете повући своје време, енергију и ресурсе. Инвестирајте само у могућности и појединце који ће вам побољшати живот.

Рак
Посвећеност је огромна одговорност. Ваши односи, дужности и обавезе су прогутали ваш живот ових последњих шест месеци. Можда је на вас стављена већа одговорност. Шефови су можда више рачунали на то да ћете радити дуге сате и испунити више обавеза ван уобичајеног посла. Личне везе и приоритети такође би захтевали вашу пажњу. Размислите о аранжманима које желите да одржите, јер ће пун Месец у Јарцу завршити циклус у вашој седмој кући обавеза. Требало би да знате где стојите. Само имајте на уму да ће све што одржавате захтевати дуготрајну негу.

Лав
Како се ваш живот побољшао ових шест месеци? Толико ствари се можда променило. Ваше здравље би се могло побољшати да сте боље водили рачуна о свом уму и телу. Боља исхрана, редовне вежбе, вођење дневника и још много тога могли су да постану део вашег свакодневног живота. Посао би вам могао бити примарна брига да сте имали намеру да озбиљније схватите свој посао. Док пун Месец у Јарцу кулминира у вашој шестој кући посла и рутине, размислите о томе шта желите да унесете у свој свакодневни живот. Неке од ваших нових пракси и навика вреди задржати.

Девица
Срећа не мора бити пролазна. Размислите о томе шта вам је измамило осмех на лице у последњих шест месеци. Ваш љубавни живот је можда порастао, што је можда довело до слатке и сексуално испуњене везе. Нови и стари хобији су могли бити уврштени у ваш распоред. Размислите о томе шта можете да однесете, јер пун Месец у Јарцу затвара овај узбудљив циклус у вашој петој кући задовољства и радости. Иако ће се циклус завршити, забава не мора. Нека вам постане навика да се бавите везама, сексуалним освајањима и забавама које испуњавају ваше срце.

Вага
Не можете изградити сјајну зграду на слабим темељима. Време је да учврстите своје темеље, јер ће пун Месец у Јарцу мобилисати вашу четврту кућу дома и породице. Личне ствари ће испливати на површину. Могло би бити савршено време да размислите о томе шта породица значи за вас. Било да је биолошка или изабрана, ваша породица ће допринети вашем расту. Поред тога, кључно ће бити где и како живите. Ако вас је овај лунарни циклус нечему научио, то је стварање стабилног и удобног живота изграђеног на чврстом темељу.

Шкорпија
Имаш ли нешто што треба да кажете? Боље икад него никада, јер ће пун Месец у Јарцу призвати вашу трећу кућу комуникације. Обично нисте тако директни са својим мислима и осећањима. Али лунарна енергија под притиском ће запалити жар у вама. Можда ћете се осећати као да сада или никада не говорите своју истину. С обзиром на то да би ово могло да доведе до значајног разговора, требало би пажљиво да размотрите свој тон, терен и тајминг. Ово би могао бити последњи пут да имате овакву прилику да поделите оно што вам је на срцу и уму.

Стрелац
Финансијска снага ће морати да буде на првом месту. Проверите свој банковни рачун, јер ће пун Месец у Јарцу погодити вашу другу кућу личног богатства. У зависности од ваших поступака, ових последњих шест месеци су могли да утичу на вашу финансијску путању. Могли сте да направите значајне промене како бисте стабилизовали свој приход. Праћење споредних гужви, праћење буџета и праћење ваше потрошње могли би побољшати вашу финансијску сигурност. Али ако сте избегавали своје финансијске обавезе, онда ће пун Месец то учинити очигледним. Без обзира на то, овај пун Месец је ваш позив за буђење. Знак да се фокусирате на своје финансијске одговорности.

Јарац
Шта волите у особи која сте постали? Пун Месец у Јарцу тражиће од вас да размислите о променама које су се десиле у вашој првој кући идентитета и изгледа. Ваша размишљања ће открити колико сте се променили. То може бити једноставно, као што је укључивање нових стилова у вашу одећу, косу и додатке. Можда се догодила и драматична промена, као што је велики потез или вежбање радикалног самоприхватања. Док пуни Месец кулминира, пустите све што вас спутава од вашег највишег ја. Загрлите особу каквом себе видите без страха од одбијања и осуде.

Водолија
Ослободите се затвора који сте сами направили. Последњих шест месеци су били ментално, духовно и емоционално издржљиви. Радити на себи није лак задатак, поготово зато што то може знатно отежати процес лечења и раста. Узмите пун Месец у Јарцу као знак да се ваш миран самозапосленост исплатио. Ваша 12. кућа подсвести ће засијати под лунарним зрацима. Прођите кроз последњи сат самопоништавања. Суочите се са свиме што се задржава у најудаљенијим угловима вашег ума и душе. Биће вам све боље због тога до краја пуног Месеца.

Рибе
Ко ће издржати тест времена? Размислите како су се ваша пријатељства и групе променили, пошто ће пун Месец у Јарцу истаћи вашу 11. кућу заједнице. Људи су вам показали своје право лице и намере ових последњих шест месеци. Ваше везе су изразиле како се осећају о вашој вези кроз своје поступке и речи. Неки су се можда појавили када вам је био потребан пријатељ. Други су можда пали са лица света. Везе које су показале зрелост, мудрост и љубазност требало би да остану. Ослободите све такозване пријатеље који људе осећају као обавезу.

Сенса 

Бонус видео: 
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas