Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА ИМАЋЕ КОСМИЧКУ СРЕЋУ ОД 15. ДО 21. ЈУЛА 2024: Марс и пун Месец испуниће им велике снове

Марс и пун Месец у Јарцу доносе космичку срећу за 3 хороскопска знака од 15. до 21. јула 2024.

1721029854_shutterstock_2256901549--1-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп за недељу од 15. до 21 јуча предвиђа велику срећу за 3 хоокопска знака. Марс улази у Близанце, а затим следи други и последњи пун Месец у Јарцу за ову годину. Недеља од 15. јула вас подстиче да направите изборе и повећава снагу за сваку одлуку коју донесете, а како пун Месец у Јарцу излази у недељу, 21. јула, осећаће се као да је нешто дошло у пуном кругу, а све бриге или чак препреке изненада нестају. Невероватну срећу за 3 хороскопска знака од 15. до 21. јула 2024.

Бик


Фокусирајте на своје финансијско богатство и не одлажете акцију. Наравно, не тражите само финансијску добит, већ богатство за генерације.Престаћете да бринете о рачунима или моћи себи да приуштите живот који волите. Само ћете морати пажљиво да одмерите своје изборе, посебно ако бар један представља ризик.
Можда ћете такође морати да се уложите у посао, посебно ако размишљате о додатном послу или чак о сопственој компанији, а тренутно сте мотивисани и за то. Са више самопоуздања бићете срећнији.

Вага


Најбољи савет који тренутно можете да добијете јесте да купите карту за пут. Можда је идеја за карту метафора ако сањате да започнете ново поглавље у свом животу, али може бити и једноставно о путовању. Тако ћете моћи да искористите ову еру среће у свом животу. Тако бисте коначно могли да упознате онај свет који вам је одувек био намењен. Звезде вас охрабрују да ризикујете за себе и своје снове. То може бити летњи одмор о ком сте сањали, али и пријава за семинар или чак разговор о простору за фирму. То је ваша карта за срећу, обиље и нов почетак. Уз неке промене које не бисте нужно волели, сао је важно да верујете, и стиже све о чему сте сањали.

Ован


Научите да препознате знаке када вам је суђено да искористите нову прилику, уместо да увек чекате да све буде савршено. Каријера вам је важна због финансија, признања и сврхе у животу. Очекујте тренутак просветљења с пуним Месецом у Јарцу у недељу, 21. јула, дкада вам стижу прилике и нове могућности. У то време требало би да видите значајне помаке у својој каријери, као што је завршетак одређеног пројекта или чак да чујете о претходној пријави за нову позицију. Сва срећа која вам стиже усмериће вас ка великим стварима о којима сањате а које тек долазе.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas