Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Лекције ретроградног Меркура за 3 знака хороскопа:Ова три знака удариће сурова реалност

Астрологија открива на које знаке хороскопа ће највише утицати ретроградни Меркур у августу 2024. године!

1722347548_shutterstock_2256901549--2-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Ретроградни Меркур је астролошки догађај који утиче на различите аспекте нашег свакодневног живота, посебно на комуникацију, технологију и личне односе. Када Меркур уђе у своју ретроградну фазу, чини се да се креће уназад преко неба, што је оптичка илузија узрокована релативним орбитама Земље и Меркура око Сунца.

Овај догађај се дешава три до четири пута годишње, а сваки пут траје око три недеље. У овим периодима се повећава учесталост кварова и кашњења у различитим животним ситуацијама. У астрологији, Меркур влада комуникацијом, интелектом, трговином и путовањима. Када је Меркур ретроградан, астролози верују да су ове области нашег живота посебно угрожене. Следећи ретроградни Меркур одржаће се од 5. до 27. августа 2024. године.

На почетку овог периода Меркур ће бити у Девици, што људе може да учини аналитичнијим и склонијим самокритици. Девица наглашава ред и прецизност, подстиче нас да се фокусирамо на детаље и преиспитамо грешке из прошлости. Овај период је идеалан за области које захтевају побољшање. Ретроградни Меркур у августу 2024. имаће највећи утицај на следеће знакове хороскопа:

ДЕВИЦА
Са својом природном склоношћу ка прецизности и анализи, посебно ћете осетити утицај ретроградног Меркура. Током овог периода, ваша потреба за савршенством може да постане огромна, изазивајући повећану анксиозност и фрустрацију. Важно је да се подсетите да су грешке саставни део процеса учења и раста. Прихватите несавршености и посматрајте их као прилику за побољшање. Уместо да дозволите да доминира жеља за савршенством, фокусирајте се на напредак који сте постигли. Овај приступ ће вам помоћи да се носите са изазовима и претворите их у вредне лекције.

ЛАВ
Током овог периода посебно можете да будете осетљиви на недостатак пажње и похвале. Жеља за признањем може да вас доведе до сукоба и отежа међуљудске односе. Хороскоп вас саветује да вежбате стрпљење и избегавате непотребне расправе. Ако одржавате смирено понашање и фокусирате се на конструктивну комуникацију, можете да се крећете овим периодом грациозно и достојанствено.

ОВАН
Током овог периода можете да се суочите са повећаним стресом, углавном због своје природне импулсивности и директности. Ретроградни Меркур може да повећа проблеме у комуникацији, што доводи до могућих неспоразума и сукоба. Важно је да застанете и размислите пре него што предузмете било какву акцију. Вежбање стрпљења и усвајање толерантнијег приступа према другима помоћи ће вам у жељи да овај период лакше прође и смањи ризик од свађа.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas