Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОЧЕТАК АВГУСТА БИЋЕ БАЈКА ЗА ОВА 4 ЗНАКА: ИМАЋЕТЕ НОВЕ ПРИЛИКЕ ЗА ПОСАО И ЉУБАВ

Сазнајте која су 4 хороскопска знака којима ће се променити живот почетком августа 2024. године.

1722345406_shutterstock_2162073581.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Почетком августа 2024. године, представници ових знакова ц́е бити под утицајем благотворне енергије трансформације и могу се десити озбиљне промене у животу.

Међутим, да бисте максимално искористили нове могуц́ности, важно је да будете активни.

За која 4 знака следи период промене?

Ован (21. март - 19. април)

Исцељујуц́а и трансформативна енергија стигла је Овну од 10. јула 2024. и транзита Сунца и Сатурна у тригону. Можда су промене у вашем животу вец́ почеле. Сада ц́ете имати прилику да се ослободите терета старих емоција и траума и развијете позитивнији поглед на живот. Поред тога, важно је разумети шта је главна сврха вашег живота и шта срец́а значи за вас. Управо сада, универзум ц́е дати прилику да започнете пут ка нечем новом!

Бик (20. април - 20. мај)

За Бика ц́е енергије такође постати лековите, помоц́и у превазилажењу старих траума и дајуц́и оптимизам. Њихов утицај је посебно благотворан на финансије и материјалну сферу. Не плашите се да уложите енергију у покретање нових пројеката, решавање важних проблема, проширење круга клијената; све ово ц́е се исплатити.

Јарац (22. децембар - 19. јануар)

Јарчеве могу очекивати значајне промене у каријери. Појавиц́е се нове могуц́ности и пројекти, за које је вредно преиспитати своје циљеве, спровести интроспекцију и разумети како је све то повезано са вашим личним растом и самоспознајом. Морац́ете да постанете флексибилнији да бисте се одрекли неких старих циљева у корист нових прилика.

Рибе (19. фебруар - 20. март)

Рибе могу доживети праву духовну ренесансу и трансформацију крајем јула и почетком августа. Морац́ете да испробате нова уверења и погледе на свет, као и да развијете интуицију и способност да осец́ате себе и друге. Биц́е важно анализирати животне ставове који више нису ефикасни, као и свој друштвени круг. Последица духовног буђења биц́е креативна трагања, потрага за животном сврхом и лични раст, пише wдаy.ру.

Стилл 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas