Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВАЈ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК БИЋЕ СТАВЉЕН НА ТЕСТ: Нов финансијски ток и брза трансформација кроз кризу

Астрологија открива који знак хороскопа може да очекује велике промене у октобру 2024. године.

1727709371_a30e73563acbb5565fab0ecb81eef09843a627b8.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Месечни хороскоп за октобар 2024. године доноси много догађаја. Током целог месеца, један знак хороскопа мораће да се бави финансијским питањима, да тражи нове изворе прихода и чува ресурсе за будућност. У питању су Девице. Предстојећи месец биће тест по питању финансија, јер ће донети велика финансијска улагања.

Помрачење 2. октобра у Ваги у коњункцији са Лилитом дешава се у кући прихода, што ће донети нове новчане понуде, али... Оне неће бити трајне као што мислите, па свакако знајте да пристајете на једнократни пројекат. Све што се тиче дугорочног, дефинитивно није током овог помрачења.

За многе Девице буквално ће постојати подела месеца на два дела, пошто ће до 15. октобра ваш владар бити у сектору прихода и сва финансијска питања ће испливати на површину. Али од 16. октобра, Меркур прелази у сектор комуникација. Припремите се да ћете до краја месеца бити активно укључени у доста комуникације, дописивања, састанака, као и да ћете морати да будете на више места истовремено.

Целог месеца вас очекује светла и прилично емотивна комуникација са особом супротног пола. Венера тригон Марс донеће много сензуалних разговора током октобра, као и међусобног разумевања на нивоу емоција и интимности. Ипак, пун Месец у Овну десиће се у вашем сектору кризе, трансформације и великих прихода, што ће донети завршетак неког вашег личног процеса промене. С једне стране, чека вас срећа у новцу, можда ћете успети да одложите или затворите неки дуг, али са друге... Управо током овог помрачења схватићете да сте се променили, а шта је почело у априлу 2024, сада ће достићи своју кулминацију.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas