Oglas
· · Komentari: 0

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK BIĆE STAVLJEN NA TEST: Nov finansijski tok i brza transformacija kroz krizu

Astrologija otkriva koji znak horoskopa može da očekuje velike promene u oktobru 2024. godine.

1727709371_a30e73563acbb5565fab0ecb81eef09843a627b8.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Mesečni horoskop za oktobar 2024. godine donosi mnogo događaja. Tokom celog meseca, jedan znak horoskopa moraće da se bavi finansijskim pitanjima, da traži nove izvore prihoda i čuva resurse za budućnost. U pitanju su Device. Predstojeći mesec biće test po pitanju finansija, jer će doneti velika finansijska ulaganja.

Pomračenje 2. oktobra u Vagi u konjunkciji sa Lilitom dešava se u kući prihoda, što će doneti nove novčane ponude, ali... One neće biti trajne kao što mislite, pa svakako znajte da pristajete na jednokratni projekat. Sve što se tiče dugoročnog, definitivno nije tokom ovog pomračenja.

Za mnoge Device bukvalno će postojati podela meseca na dva dela, pošto će do 15. oktobra vaš vladar biti u sektoru prihoda i sva finansijska pitanja će isplivati na površinu. Ali od 16. oktobra, Merkur prelazi u sektor komunikacija. Pripremite se da ćete do kraja meseca biti aktivno uključeni u dosta komunikacije, dopisivanja, sastanaka, kao i da ćete morati da budete na više mesta istovremeno.

Celog meseca vas očekuje svetla i prilično emotivna komunikacija sa osobom suprotnog pola. Venera trigon Mars doneće mnogo senzualnih razgovora tokom oktobra, kao i međusobnog razumevanja na nivou emocija i intimnosti. Ipak, pun Mesec u Ovnu desiće se u vašem sektoru krize, transformacije i velikih prihoda, što će doneti završetak nekog vašeg ličnog procesa promene. S jedne strane, čeka vas sreća u novcu, možda ćete uspeti da odložite ili zatvorite neki dug, ali sa druge... Upravo tokom ovog pomračenja shvatićete da ste se promenili, a šta je počelo u aprilu 2024, sada će dostići svoju kulminaciju.

Mondo 

Bonus video: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas