Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВА 4 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА СУ САНТЕ ЛЕДА; Њихово срце је хладно, а стандарди превисоки

Рекло би се да ове хороскопске знаке не дотичу љубавне бољке, али да ли је то баш тако?

1723121761_shutterstock_2282532067--1-.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Зодијаци са "топлим срцима" обично имају проблема да оду из нездравих ситуација, јер желе да дају другу шансу и вежбају праштање. Међутим, то није увек прави потез. Зодијаци који имају "хладна срца" немају тај однос према опроштањима, колико други знаци. Они знају своју вредност, тако да се неће дуго задржавати тамо где су нежељени. Ево зодијака са најхладнијим срцима:

Ован

Овнови, сви мисле да имате хладно срце, јер сте у стању да се удаљите од ситуација (и људи) који вам не одговарају, а да не трепнете. Али то је зато што превише волите себе да бисте се задржавали тамо где ћете бити повређени. То је зато што разумете да нема сврхе покушавати да промените некога ко није заинтересован за промену. Оно што други људи виде као хладно срце, ви видите као разумно. Увек ћете себе стављати на прво место јер, на крају крајева, ви сте једини на кога можете да рачунате. Нећете се извинити што сте себи дали приоритет. Тако треба да буде ако не желите да вас "шетају".

Шкорпија

Шкорпијо, неки људи зову твоје срце хладним, јер не трпите глупости. Ако вас неко лаже или повреди ваша осећања, онда ћете изаћи кроз врата без оклевања. Нисте љубитељ друге шансе, јер не желите да некоме дате моћ да направи исту грешку двапут. Нећете дозволити другима да газе по вама, без обзира колико су јака осећања према њима. Имате високе стандарде. Имате интегритет. Радије бисте остали сами него да завршите заглављени у вези која је испод вашег нивоа, а ви сте поносни на ту чињеницу. Није вас брига шта други мисле о вашем ставу, јер знате да доносите најбоље одлуке за себе.

Јарац

Веома сте селективни у погледу тога ко је дозвољен у вашем друштвеном кругу, јер не желите да губите време са погрешним људима. Ваш распоред је превише згуснут да бисте провели чак и секунде са људима који нису добри за вас. Неки би могли рећи да имате хладно срце, али то је само зато што изгледате као прилично стабилни, док вас људи не упознају, а само неколико ретких људи има среће да вас упозна. Нећете имати исти третман према свима које сретнете, али када пронађете некога кога сматрате вредним, он ће имати ваше срце. Они ће имати вашу пуну пажњу. Видеће вашу страну коју већина људи никада неће искусити.

Близанци

Неки људи би рекли да имате хладно срце, али то је само зато што не разумеју како можете тако лако да се окренете. Ви сте флексибилан знак, па када схватите да сте пали на погрешну особу, нећете остати и покушавати да решите ствари које се не могу поправити. Нећете извући бол ни за једног од вас. Опростићете се и ићи ћете даље. Ваш процес излечења може изгледати краће него за друге, али то је само зато што прихватате када веза није добра. Не задржавате се на томе. Одлазите даље од тога, јер не можете остајати у прошлости. Фокусирани сте на своју будућност.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas