Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НОВЧАНИ ХОРОСКОП ЗА АВГУСТ 2024: Рак ће грцати због кредита, а некоме стижу и провизија и бонус

За неке знакове ово ће бити време важних финансијских одлука, неког очекују промене у висини плате, а неко се упушта у ризик инвестирања.

1722778632_bf302934bfa33558226bce5a45dd0d3d4d983882.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Новчани хороскоп за август 2024. године предвиђа да ће сваки знак Зодијака добити оно што је зарадио и заслужио. За је ово бити време стратешких финансијских одлука, некога очекују промене у каријери и вероватно промена прихода, а неко ће се упустити у ризик.

Ован

Новчани хороскоп за август 2024. предвиђа да ће се кроз ризик или улагање за вас отворити нови путеви који могу умножити ваш новац. Али биће неочекиваних изазова или кашњења у вези са кредитом. Пазите да не изазовете неочекиване трошкове док креирате буџет. Пре него што продужите кредит или узмете новчану гаранцију, озбиљно размислите. Можете повећати своје богатство улагањем у маркетинг.

Бик

Стабилније новчане прилке ће се постићи кроз финансијске предности претходних улагања. Ако будете пажљиви са новцем, можете уштедети за куповину куће, земље или аутомобила. Пре него што уђете у ризик, добро размислите о потенцијалним исходима. Предвиђања или опкладе ће довести до разочарања. Трошкови ће вам отежати ствари. Пре него што пристанете на било какве новчане гаранције, добро све проверите, саветује новчани хроскоп за август 2024.

Близанци

Да бисте сачували новац у августу, планирајте све полако. Издаци ће бити високи због неких судских трошкова. Дуго очекивани пословни договор отвориће пут профиту. Добићете новац са много различитих места, и провизију, и бонус, и приход од лиценце - новац ће се сливати на ваш рачун. А ви ћете морати да пазите да вам трошкови не измакну контроли, саветује новчани хороскоп за август 2024. Пре него што прихватите планове за брзо богаћење, потражите помоћ стручњака.

Рак

Новчани хороскоп за август 2024. предвиђа да ћете овога месеца моћи ћете да зарадите од послова с некретнинама. Захтев за кредит биће вам одбијен. Да бисте постигли циљеве, немојте давати и позајмљивати новац. Неки од вас ће можда купити нешто скупо у другој половини месеца. Пре него што уђете у ризик, прочитајте уговор. Очекујте добитак од посла са иностранством или неког рођака. Водите рачуна о неплаћеним рачунима, то би вам могло направити проблем.

Лав

Када овог месеца будете размишљали о свом новцу, размишљајте дугорочно. Неке камате или накнаде за ауторска права би вам могле донети новац. Важно је да не пропустите важан детаљ или да не добијете погрешне резултате, упозорава новчани хороскоп за август 2024. Пре него што узмете зајам, прочитајте ситна слова и погледајте план отплате. Улагање у акције или у неки посао би вам донело сигурност. Било би лпо када бисте направили неки штек за црне дане.

Девица

Новчани хороскоп за август 2024. предлаже да будите опрезни с пословима са некретнинама који изгледају превише добри да би били истинити. Ваш рачун ће расти захваљујући штедњи и камати. Пред крај месеца могли бисте добити велики приход. Будите опрезни да не дођете у ситуацију која би вам стањила уштеђевину. Овог месеца могли бисте доживети велики стрес и анксиозност због финансија, па припазите на то и отоворите широм очи шта год да купујете и у шта год да инвестирате.

Вага

Када је реч о заради, овог месеца остварићете добар скор. Универзум ће вам отворити нове узбудљиве начине да зарадите новац. Ако улажете пажљиво у проверене послове, онда ће вам се то исплатити, каже новчани хороскоп. Велика новчана добит доћи ће вам од продаје некетнине или наслеђене земље. Погодан период за то је крајем месеца, али немојте се много премишљати, остаћете без профита. Постоји могућност да вам се врати новац који сте давно уложили или некоме позајмили. И не морате да купујете све што вам онлајн буде симпатично.

Шкорпија

Новчани хороскоп за август 2024. каже да уколико будете повлађивали себи и својим задовољствима, остаћете без новца. Пред вама је добар тренутак јер бисте могли склопити или наћи посао који ће вам донети дугорочну зараду. Пред крај месеца стићи ће вам новац од рентирања некретнине или ауторских хонорара. Обавезно детаљно проверите све пре него што некоме обећате новац.Постоји шанса да добијете и повећање плате ако радите у области комуникација и медија.

Стрелац

Када је реч о финансијама, овај месец ће вам бити прилично турбулентан. Новац који будете добили од рођака искористићете да платите рачуне и порез. Ако се бавите предузетништвом, конкурисаћете код државних фондова. Свакако, пазите шта радите и престаните да трошите више него што је потребно. Опет, могли бисте да зарадите од издавања неке некретнине, предвиђа новчани хороскоп за август 2024. Водите рачуна и о томе где носите новчаник.

Јарац

Новчани хороскоп за август 2024. предвиђа да ће се неочекивани трошкови или трошкови на које сте заборавили појавити из ведра неба. Свакако, добро је што ће се окончати неки ваш судски спор и бити исплаћени рачуни на које сте заборавили. Ипак, добро је што увек имате неколико извора зараде и више различитих штекова за црне дане. До краја месеца добићете или неко наследство или ће вам неко вратити дуг. Купићете и нешто скупо или пак повести породицу на летовање. Ако радите у компанији, могуће повећање плате.

Водолија

Овог августа добро осмислите све трансакције. Пре него што направите већи потез и купите некретнину, уверите се да је са њом све како треба, саветује новчани хороскоп. Пре него што се у потпуности посветите гаранцијама или прекорачењима, размислите о исходу. Ако уштеђевину инвестирате, треба да урадите истраживања. Није време за кредит. Направите буџет да вам трошкови не измакну контроли. Уколико радите у компанији, могли бисте добото унапређење, па и већ плату.

Рибе

Захваљујући резултатима из прошллости добићете прилику да зарадите већу суму новца. Уверите се да имате добар план пре него што купите нешто велико. Пре него што узимете било какав кредит или одете у дозвољени минус, проверите како ће то на ваш буџет утицати на дуже стазе. Знате и сами да вас неплаћени рачуни и новчани проблеми само стресирају. Крајем месеца купићете неку већу ствар. Ако радите у фрми, постоји могућност или да добијете бонус. Будите обазриви према свом новчанику, саветује новчани хороскоп за август 2024. године.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas