Oglas
· · Komentari: 0

NOVČANI HOROSKOP ZA AVGUST 2024: Rak će grcati zbog kredita, a nekome stižu i provizija i bonus

Za neke znakove ovo će biti vreme važnih finansijskih odluka, nekog očekuju promene u visini plate, a neko se upušta u rizik investiranja.

1722778632_bf302934bfa33558226bce5a45dd0d3d4d983882.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Novčani horoskop za avgust 2024. godine predviđa da će svaki znak Zodijaka dobiti ono što je zaradio i zaslužio. Za je ovo biti vreme strateških finansijskih odluka, nekoga očekuju promene u karijeri i verovatno promena prihoda, a neko će se upustiti u rizik.

Ovan

Novčani horoskop za avgust 2024. predviđa da će se kroz rizik ili ulaganje za vas otvoriti novi putevi koji mogu umnožiti vaš novac. Ali biće neočekivanih izazova ili kašnjenja u vezi sa kreditom. Pazite da ne izazovete neočekivane troškove dok kreirate budžet. Pre nego što produžite kredit ili uzmete novčanu garanciju, ozbiljno razmislite. Možete povećati svoje bogatstvo ulaganjem u marketing.

Bik

Stabilnije novčane prilke će se postići kroz finansijske prednosti prethodnih ulaganja. Ako budete pažljivi sa novcem, možete uštedeti za kupovinu kuće, zemlje ili automobila. Pre nego što uđete u rizik, dobro razmislite o potencijalnim ishodima. Predviđanja ili opklade će dovesti do razočaranja. Troškovi će vam otežati stvari. Pre nego što pristanete na bilo kakve novčane garancije, dobro sve proverite, savetuje novčani hroskop za avgust 2024.

Blizanci

Da biste sačuvali novac u avgustu, planirajte sve polako. Izdaci će biti visoki zbog nekih sudskih troškova. Dugo očekivani poslovni dogovor otvoriće put profitu. Dobićete novac sa mnogo različitih mesta, i proviziju, i bonus, i prihod od licence - novac će se slivati na vaš račun. A vi ćete morati da pazite da vam troškovi ne izmaknu kontroli, savetuje novčani horoskop za avgust 2024. Pre nego što prihvatite planove za brzo bogaćenje, potražite pomoć stručnjaka.

Rak

Novčani horoskop za avgust 2024. predviđa da ćete ovoga meseca moći ćete da zaradite od poslova s nekretninama. Zahtev za kredit biće vam odbijen. Da biste postigli ciljeve, nemojte davati i pozajmljivati novac. Neki od vas će možda kupiti nešto skupo u drugoj polovini meseca. Pre nego što uđete u rizik, pročitajte ugovor. Očekujte dobitak od posla sa inostranstvom ili nekog rođaka. Vodite računa o neplaćenim računima, to bi vam moglo napraviti problem.

Lav

Kada ovog meseca budete razmišljali o svom novcu, razmišljajte dugoročno. Neke kamate ili naknade za autorska prava bi vam mogle doneti novac. Važno je da ne propustite važan detalj ili da ne dobijete pogrešne rezultate, upozorava novčani horoskop za avgust 2024. Pre nego što uzmete zajam, pročitajte sitna slova i pogledajte plan otplate. Ulaganje u akcije ili u neki posao bi vam donelo sigurnost. Bilo bi lpo kada biste napravili neki štek za crne dane.

Devica

Novčani horoskop za avgust 2024. predlaže da budite oprezni s poslovima sa nekretninama koji izgledaju previše dobri da bi bili istiniti. Vaš račun će rasti zahvaljujući štednji i kamati. Pred kraj meseca mogli biste dobiti veliki prihod. Budite oprezni da ne dođete u situaciju koja bi vam stanjila ušteđevinu. Ovog meseca mogli biste doživeti veliki stres i anksioznost zbog finansija, pa pripazite na to i otovorite širom oči šta god da kupujete i u šta god da investirate.

Vaga

Kada je reč o zaradi, ovog meseca ostvarićete dobar skor. Univerzum će vam otvoriti nove uzbudljive načine da zaradite novac. Ako ulažete pažljivo u proverene poslove, onda će vam se to isplatiti, kaže novčani horoskop. Velika novčana dobit doći će vam od prodaje neketnine ili nasleđene zemlje. Pogodan period za to je krajem meseca, ali nemojte se mnogo premišljati, ostaćete bez profita. Postoji mogućnost da vam se vrati novac koji ste davno uložili ili nekome pozajmili. I ne morate da kupujete sve što vam onlajn bude simpatično.

Škorpija

Novčani horoskop za avgust 2024. kaže da ukoliko budete povlađivali sebi i svojim zadovoljstvima, ostaćete bez novca. Pred vama je dobar trenutak jer biste mogli sklopiti ili naći posao koji će vam doneti dugoročnu zaradu. Pred kraj meseca stići će vam novac od rentiranja nekretnine ili autorskih honorara. Obavezno detaljno proverite sve pre nego što nekome obećate novac.Postoji šansa da dobijete i povećanje plate ako radite u oblasti komunikacija i medija.

Strelac

Kada je reč o finansijama, ovaj mesec će vam biti prilično turbulentan. Novac koji budete dobili od rođaka iskoristićete da platite račune i porez. Ako se bavite preduzetništvom, konkurisaćete kod državnih fondova. Svakako, pazite šta radite i prestanite da trošite više nego što je potrebno. Opet, mogli biste da zaradite od izdavanja neke nekretnine, predviđa novčani horoskop za avgust 2024. Vodite računa i o tome gde nosite novčanik.

Jarac

Novčani horoskop za avgust 2024. predviđa da će se neočekivani troškovi ili troškovi na koje ste zaboravili pojaviti iz vedra neba. Svakako, dobro je što će se okončati neki vaš sudski spor i biti isplaćeni računi na koje ste zaboravili. Ipak, dobro je što uvek imate nekoliko izvora zarade i više različitih štekova za crne dane. Do kraja meseca dobićete ili neko nasledstvo ili će vam neko vratiti dug. Kupićete i nešto skupo ili pak povesti porodicu na letovanje. Ako radite u kompaniji, moguće povećanje plate.

Vodolija

Ovog avgusta dobro osmislite sve transakcije. Pre nego što napravite veći potez i kupite nekretninu, uverite se da je sa njom sve kako treba, savetuje novčani horoskop. Pre nego što se u potpunosti posvetite garancijama ili prekoračenjima, razmislite o ishodu. Ako ušteđevinu investirate, treba da uradite istraživanja. Nije vreme za kredit. Napravite budžet da vam troškovi ne izmaknu kontroli. Ukoliko radite u kompaniji, mogli biste doboto unapređenje, pa i već platu.

Ribe

Zahvaljujući rezultatima iz prošllosti dobićete priliku da zaradite veću sumu novca. Uverite se da imate dobar plan pre nego što kupite nešto veliko. Pre nego što uzimete bilo kakav kredit ili odete u dozvoljeni minus, proverite kako će to na vaš budžet uticati na duže staze. Znate i sami da vas neplaćeni računi i novčani problemi samo stresiraju. Krajem meseca kupićete neku veću stvar. Ako radite u frmi, postoji mogućnost ili da dobijete bonus. Budite obazrivi prema svom novčaniku, savetuje novčani horoskop za avgust 2024. godine.

(Sensa)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas