Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЊИМА ЈЕ ЈЕЗИК БРЖИ ОД ПАМЕТИ: Хороскопски знаци који говоре без размишљања

Да ли сте међу њима?

1729082935_shutterstock_1910261350--3-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Многи појединци често говоре без размишљања, а њихове непромишљене речи могу изазвати неспоразуме или повредити туђе осећаје. Овакве особе делују импулсивно, реагују у тренутку и често касније схвате да су требали стати, дубоко удахнути и размислити пре него што су проговорили.

У астрологији постоји неколико хороскопских знакова за које се каже да им је језик бржи од памети. Ево о којим је знаковима реч.

Ован

Овнови су импулсивни и брзоплети. Њихова ватрена нарав често их тера да реагирају одмах, без превише размишљања. Људи рођени у овом знаку не подносе чекање па им се често догађа да у афекту кажу нешто што нису требали, због чега касније могу да пожале. Искреност је њихова врлина, али понекад не знају да одаберу прави тренутак за своје речи.

Близанци

Близанци су мајстори комуникације, али понекад говоре тако брзо да ни сами не схватају што су рекли. Због своје брзоплетости и радозналости, у разговору се могу занети и изговорити ствари које касније морају објаснити или повући. Њихова жеља да увек буду у току и учествују у свакој теми понекад их води до непромишљених изјава.

Стрелац

Стрелци воле слободу и истину, али њихова истина понекад долази без филтера. Њихова жеља да буду искрени и директни често их тера да кажу нешто што други не желе да чују. Стрелци су познати по томе што изговарају оно што им је на памети, не размишљајући о последицама својих речи.

Водолија

Водолије су прави мислиоци, али понекад њихова иновативност и жеља за слободним изражавањем мишљења могу довести до непромишљених изјава. Због своје жеље да изазову расправе и подстакну друге на размишљање, Водолије често изговарају ствари о којима нису добро размислили. Иако њихове идеје могу бити сјајне, често их презентују без икаквог такта.

(Индеx.хр)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas