Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕЛИКИ НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 9. ДО 16. СЕПТЕМБРА: Овнови доносе важну одлуку, Јарчеви преузимају одговорност

Откријте шта су вашем знаку звезде спремиле за наредних недељу дана

1725780886_213939_shutterstock-482471131_f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Марс, планета акције, увелико се налази у Раку, тако да су наше одлуке под снажним утицајем емотивног расположења. Због тога је веома важно да у афекту не донесемо одлуке због којих касније можемо да се кајемо. На небу су ретроградни Уран, Плутон, Сатурн и Нептун, што значи да нас велике планете наводе да преиспитамо своје прошле одлуке.

ОВАН

Посао - Марс у Раку вам не прија, па све доживљавате исувише лично. Биће то период када ћете се суочити са неким старим дилемама, али сада ћете имати снагу и одлучност да их коначно разрешите. Понедељак доноси енергију која вас може гурнути да донесете важну одлуку у вези с послом или односима.

Љубав -  Средином недеље, Марс вас подстиче на акцију и могуће је да ћете преузети иницијативу у вези која вам је важна. Покушајте да балансирате између својих потреба и захетва других људи.

Здравље - Слабије

БИК

Посао - За Бикове, ова недеља доноси стабилност, али и изазове у финансијском сектору. Венера вас подстиче да преиспитате своје трошкове и можда да предузмете мере штедње. Ово је право време да преиспитате своје дугорочне циљеве и уложите у нешто што ће вам донети сигурност. Због утицаја Марса у Раку сте оштри на речима, па људи могу погрешно да протумаче ваше намере.

Љубав - Венера у Ваги доноси вам познанство преко посла. Могуће је флерт са особом са којом уско сарађујете. Крајем недеље, може доћи до напетости у породичним односима, али ваша мирна природа ће вам помоћи да изгладите несугласице.

Здравље - Добро.

БЛИЗАНЦИ

Посао - Близанци ће ове недеље бити у центру пажње, посебно на друштвеном плану. Очекујте да ћете бити позвани на бројне догађаје или окупљања где ћете имати прилику да упознате нове људе или обновите старе контакте. Меркур вам доноси јасноћу у комуникацији, па искористите овај период за важне разговоре, било да је реч о послу или љубави.

Љубав - Венера у петом пољу доноси вам прилику за заљубљивање. На месту јавног типа упознаћете атрактивну особу која ће освојити ваше срце. Уколико сте у браку, могуће је проширење породице.

Здравље - Мали проблеми се могу лако претворити у веће ако их занемарите.

РАК

Посао - На пословном плану, предстоји вам изазован период у којем ће бити потребно да покажете упорност и стрпљење. Марс у вашем знаку вас иритира, па вам је лако да се наљутите на сараднике на послу, али и све особе које вас окружују.

Љубав -  Могуће је да ћете се због ретроградног Сатурна суочити с неким старим емотивним ранама које ће се поново отворити, али то је прилика да их коначно излечите. Средином недеље, може доћи до неспоразума у комуникацији с партнером или блиским особама, па ће бити важно да будете искрени и отворени у изражавању својих осећања.

Здравље - Лошије.

ЛАВ

Посао - Лавовима ће ова недеља донети прилику да засијају у пословном окружењу. Сунце у Девици доноси вам додатну енергију и самопоуздање, што ће вам помоћи да постигнете циљеве које сте себи поставили. Очекујте похвале и признања за свој труд, али будите опрезни да вас понос не одведе у ароганцију.

Љубав - У љубави, страсти ће бити на врхунцу, али и драма – важно је да останете смирени и не реагујете пренагљено. Крајем недеље, посветите више времена пријатељима и дружењу, јер ће вам то донети освежење и нова познанства.

Здравље - Добро.

ДЕВИЦА

Посао - Девице ће ове недеље бити фокусиране на детаље и организацију. Ово је идеално време да завршите све оне мале послове које сте одлагали. Меркур вам доноси јасноћу у размишљању, па ћете бити у стању да пронађете решења за проблеме који вас муче већ неко време. На послу, ваша педантност ће бити примећена и награђена, али пазите да не будете превише критични према колегама.

Љубав - У љубави, очекујте стабилност, али и потребу за разговором о будућности. Крајем недеље, искористите време за одмор и напуните батерије за нове изазове. Ретроградни Нептун доноси вам повратак старе љубави.

Здравље - Одлично.

ВАГА

Посао - На пословном плану, будите спремни на неочекиване промене због Марса у Раку или нове понуде које ће вам се указати. Важно је да брзо реагујете и искористите прилике које се нуде. Крајем недеље, обратите пажњу на своје финансије и избегавајте импулсивно трошење.

Љубав  - Вагама ова недеља доноси прилику за хармонизацију односа. Ако сте имали неспоразуме с партнером или пријатељима, сада је право време да их решите. Венера вам помаже да будете шармантни и убедљиви, па ће вам комуникација ићи од руке.

Здравље - Лошије.

ШКОРПИЈА

Посао - За Шкорпије, ова недеља доноси трансформацију и дубље увиде. Можда ћете се због ретроградног Плутона суочити с неким тајнама или скривеним информацијама које ће променити ваш поглед на одређене пословне ситуације. Осећаћете снажну потребу да истражујете и откривате истину, било да је реч о послу или приватном животу. 

Љубав - У љубави, могуће су страсти, али и љубомора – покушајте да контролишете своје емоције. Крајем недеље, одвојите време за регенерацију и повлачење, како бисте се припремили за наредне изазове.

Здравље - Добро.

СТРЕЛАЦ

Посао - Могуће су нове прилике које ће вам омогућити да се истакнете и покажете своје способности. Важно је да останете флексибилни и отворени за промене. Стрелчеви ће ове недеље осећати потребу за авантуром и ширењем видика. Јупитер вас подстиче да истражујете нове могућности, било кроз путовања, учење или духовни раст.

Љубав - Очекујте хармонију и могућност продубљивања односа с партнером. Меркур у Девици доноси вам флерт са особом коју познајете преко посла. У сваком случају, бићете изненађени иницијативом једне особе.

Здравље - Боље.

ЈАРАЦ

Посао - Јарчеви ће ове недеље бити фокусирани на каријеру и постизање циљева. Сатурн вас подстиче да преузмете одговорност и донесете важне одлуке које ће обликовати вашу будућност. Ово је идеално време да започнете нове пројекте или поставите темеље за дугорочне планове.

Љубав -  На љубавном плану, очекујте стабилност, али и потребу за искреним разговорима с партнером. Марс у Раку доноси вам стресну недељу ако сте у браку, јер ће партнер имати нереалне захтеве. 

Здравље - Обратите пажњу на своје здравље и не заборавите да се опустите – превише стреса може негативно утицати на вашу продуктивност.

ВОДОЛИЈА

Посао - Водолије ће ове недеље бити инспирисане новим идејама и визијама. Ретроградни Уран вас подстиче на иновације и експериментисање, па је ово право време да се посветите пројектима који су вам посебно драги. На пословном плану, могуће су неочекиване промене или преокрети, али ваша способност прилагођавања ће вам помоћи да се носите са свим изазовима.

Љубав -  У љубави, очекујте узбуђење и могућност нових познанстава. Венера у Ваги је идеална за заједничка путовања, тако да можете да испланирате бег из града.

Здравље - Проблеми са стомаком.

РИБЕ

Посао -  На пословном плану, предстоји вам период у којем ћете морати да се прилагодите новим условима или захтевима. Сунце у Девици од вас захтева да се посветите детаљима, који ће вас замарати, тако да ћете имати утисак да се узалудно трудите на радном месту.

Љубав - У љубави, очекујте дубљу повезаност с партнером, али и потребу за искреним разговорима о будућности. Марс у Раку може да вам донесе нову романсу, са неким које је довољно сензибилан да препозна ваше потребе.

Здравље - Боље.

(Информер)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas