Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 19. ДО 25. АВГУСТА: Јарац улази у озбиљну везу а близанце очекује турболентан период

Прочитајте недељни хороскоп од 19. до 25. августа 2024. године!

1724052198_shutterstock_1980509003--1-.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Недељни хороскоп од 19. до 25. августа 2024. године и сазнајте шта вам звезде кажу када су у питању љубав, посао и здравље!

ОВАН


Недељни хороскоп од 19. до 25. августа 2024. године каже да можете да будете узнемирени јер ћете открити да неко поново покушава да се меша у ваше приватне ствари. Ипак, боље је да не реагујете нервозно, јер ће се ситуација ускоро разјаснити. Крајем недеље ствари ће постати мирније. Викенд је савршено време за одмор, медитацију и бригу о свом здрављу. У љубави и даље имате успеха, а Јупитер фаворизује успешна путовања. Најбољи дани биће вам уторак и петак.

БИК


Ово је недеља када ћете осетити да је некоме стало до вас. Ипак, са гласинама је боље да будете опрезни, јер у понедељак неко можда тражи сензацију. Викенд је веома добро време за лични развој, иако ћете можда имати више жеље да се опустите и одмарате. Ипак, Меркур саветује да прво водите рачуна о себи, па тек онда да кренете са куповином. Страсти на љубавном пољу су наглашене, препустите се. Најбољи дани биће вам понедељак и субота.

БЛИЗАНЦИ


Нерадо се покоравате захтевима других људи. Бићете самоуверени и независни. Због тога су могуће мање потешкоће, али моћи ћете брзо да их отклоните. Међутим, током викенда је боље да се држите подаље од околине него да се присиљавате да помажете другима. Ретроградни Меркур саветује да успорите, мало медитирате или вежбате јогу. Кључ успеха на љубавном пољу је у комуникацији. Будите искрени и добићете оно што желите. Најбољи дани биће вам среда и четвртак.

РАК


Недељни хороскоп од 19. до 25. августа 2024. године каже да можете да будере нервозни, јер ће почетком недеље разни проблеми измаћи контроли. Ситуација може да се спаси стрпљењем и љубазношћу, па чак и уз помоћ пријатеља. За викенд следи боље време, а спорт или шетња могу да вам помогну да се ослободите стреса. Било која врсти уметности може драстично да вам поправи расположење. Венера ће обезбедити успех у љубави. Најбољи дани биће вам уторак и недеља.

ЛАВ


Ваш недељни хороскоп вас саветује да будете активни и брзи, јер ће вам Сунце дати храброст. Почевши од понедељка, важно је да се фокусирате на главне циљеве, јер ће вам Месец у знаку Лава помоћи да постигнете успех. Све ће ићи глатко на послу, а осетићете и варнице у вашим осећањима. Од четвртка можете да добијете прилику за позиве и друштвена изненађења. Могућа су и нова, веома успешна познанства. Најбољи дани биће вам петак и субота.

ДЕВИЦА


Почиње вам веома успешна недеља! Венера ће бити у вашем знаку, обезбедиће вам успех и донеће вам сјајне идеје. У уторак и среду можете да очекујете велики пословни успех, нарочито ако се бавите приватним бизнисом. За викенд је време да се одморите и повратите равнотежу. У недељу брините о својим најмилијима. Љубавна ситуација може да донесе сукоб о ситуацији из прошлости. Будите отворени за компромис. Најбољи дани биће вам понедељак и среда.

ВАГА


Недељни хороскоп од 19. до 25. августа 2024. године вас саветује да уживате на одмору уместо да стално размишљате о својим обавезама. Јупитер ће вам пружити добар хумор и симпатије оних око вас. На послу можете да добијете профитабилне предлоге и недеља ће бити добра финансијски. Срећно у љубави, али будите опрезни са својим обећањима, јер ће их неко стидљив схватити озбиљно. Од четвртка хороскоп фаворизује нова познанства. Више спавајте. Најбољи дани биће вам петак и недеља.

ШКОРПИЈА


Бићете више укључени у туђе послове него иначе. Пријатељи ће тражити помоћ у организацији одмора. Рођаци ће такође имати одређене захтеве. Ствари на каријерном пољу могу да се затегну јер ће бити много посла. Време ће се за викенд поправити, а разни сусрети показаће се неочекивано успешним. Када је љубав у питању, време је да се препустите емоцијама. Заборавите анализирање, тактику и контролу. Покажите особи која се труди око вас да цените све што ради. Најбољи дани биће вам понедељак и четвртак.

СТРЕЛАЦ


Осетићете да морате да успорите. Недеља ће бити прилично мирна, а шетња или кафа са пријатељима биће боља забава од великих прослава. Добићете нове прилике на послу, а од четвртка можете да очекујете добре вести. Међутим, амбициозне идеје морају да сазре. Медитирајте, то ће вам помоћи да сложите своје мисли и отворите се новим перспективама. Мешање треће особе у љубавни однос може да направи додатне проблеме. Неке тајне ће испливати на површину. Најбољи дани биће вам четвртак и недеља.

ЈАРАЦ


Почиње напорна недеља, али ће вам Венера донети више среће. Важно је да се бринуте о себи и улажете у лепоту и удобност. Можете да пронађете одличне понуде приликом куповине. Ту је и повољан период за љубав. Ако сте заузети, ово је време када ћете донети важну одлуку. Можда ћете започети заједнички живот са партнером или се одлучити за брак. Ако сте слободни, следи лепо познанство преко заједничких пријатеља. Нова особа може да буде ваша прекретница. Најбољи дани биће вам уторак и субота.

ВОДОЛИЈА


Пронаћи ћете помоћнике и саветнике. Захваљујући складној сарадњи, сви ће добити још више. На послу, разговор са неким важним ће смирити ваше емоције. Упркос одморима, ово је прилично добра недеља за амбициозније послове, јер ће моћи брзо да се заврше. Викенд је погодан за одмор и забаву, а у суботу вам следи успех у љубави. Хороскоп вас саветује да водите рачуна о исхрани и уведете физичку активност, пријаће вам нова енергија. Најбољи дани биће вам четвртак и петак.

РИБЕ


Недељни хороскоп од 19. до 25. августа 2024. године каже да нећете имати разумевања за непријатне људе. Такође можете да одлучите да промените оно што вам се више не свиђа или вам се на послу не исплати. Боље је да се сада примирите. Од четвртка, међутим, Месец саветује да се дистанцирате од стресних ситуација и токсичних људи. Добра серија или инспиративна књига ће вам помоћи да пронађете равнотежу. У љубави нема промена. Најбољи дани биће вам понедељак и уторак.

Мондо 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas