Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. AVGUSTA: Jarac ulazi u ozbiljnu vezu a blizance očekuje turbolentan period

Pročitajte nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta 2024. godine!

1724052198_shutterstock_1980509003--1-.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta 2024. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN


Nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta 2024. godine kaže da možete da budete uznemireni jer ćete otkriti da neko ponovo pokušava da se meša u vaše privatne stvari. Ipak, bolje je da ne reagujete nervozno, jer će se situacija uskoro razjasniti. Krajem nedelje stvari će postati mirnije. Vikend je savršeno vreme za odmor, meditaciju i brigu o svom zdravlju. U ljubavi i dalje imate uspeha, a Jupiter favorizuje uspešna putovanja. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

BIK


Ovo je nedelja kada ćete osetiti da je nekome stalo do vas. Ipak, sa glasinama je bolje da budete oprezni, jer u ponedeljak neko možda traži senzaciju. Vikend je veoma dobro vreme za lični razvoj, iako ćete možda imati više želje da se opustite i odmarate. Ipak, Merkur savetuje da prvo vodite računa o sebi, pa tek onda da krenete sa kupovinom. Strasti na ljubavnom polju su naglašene, prepustite se. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

BLIZANCI


Nerado se pokoravate zahtevima drugih ljudi. Bićete samouvereni i nezavisni. Zbog toga su moguće manje poteškoće, ali moći ćete brzo da ih otklonite. Međutim, tokom vikenda je bolje da se držite podalje od okoline nego da se prisiljavate da pomažete drugima. Retrogradni Merkur savetuje da usporite, malo meditirate ili vežbate jogu. Ključ uspeha na ljubavnom polju je u komunikaciji. Budite iskreni i dobićete ono što želite. Najbolji dani biće vam sreda i četvrtak.

RAK


Nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta 2024. godine kaže da možete da budere nervozni, jer će početkom nedelje razni problemi izmaći kontroli. Situacija može da se spasi strpljenjem i ljubaznošću, pa čak i uz pomoć prijatelja. Za vikend sledi bolje vreme, a sport ili šetnja mogu da vam pomognu da se oslobodite stresa. Bilo koja vrsti umetnosti može drastično da vam popravi raspoloženje. Venera će obezbediti uspeh u ljubavi. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

LAV


Vaš nedeljni horoskop vas savetuje da budete aktivni i brzi, jer će vam Sunce dati hrabrost. Počevši od ponedeljka, važno je da se fokusirate na glavne ciljeve, jer će vam Mesec u znaku Lava pomoći da postignete uspeh. Sve će ići glatko na poslu, a osetićete i varnice u vašim osećanjima. Od četvrtka možete da dobijete priliku za pozive i društvena iznenađenja. Moguća su i nova, veoma uspešna poznanstva. Najbolji dani biće vam petak i subota.

DEVICA


Počinje vam veoma uspešna nedelja! Venera će biti u vašem znaku, obezbediće vam uspeh i doneće vam sjajne ideje. U utorak i sredu možete da očekujete veliki poslovni uspeh, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Za vikend je vreme da se odmorite i povratite ravnotežu. U nedelju brinite o svojim najmilijima. Ljubavna situacija može da donese sukob o situaciji iz prošlosti. Budite otvoreni za kompromis. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

VAGA


Nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta 2024. godine vas savetuje da uživate na odmoru umesto da stalno razmišljate o svojim obavezama. Jupiter će vam pružiti dobar humor i simpatije onih oko vas. Na poslu možete da dobijete profitabilne predloge i nedelja će biti dobra finansijski. Srećno u ljubavi, ali budite oprezni sa svojim obećanjima, jer će ih neko stidljiv shvatiti ozbiljno. Od četvrtka horoskop favorizuje nova poznanstva. Više spavajte. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

ŠKORPIJA


Bićete više uključeni u tuđe poslove nego inače. Prijatelji će tražiti pomoć u organizaciji odmora. Rođaci će takođe imati određene zahteve. Stvari na karijernom polju mogu da se zategnu jer će biti mnogo posla. Vreme će se za vikend popraviti, a razni susreti pokazaće se neočekivano uspešnim. Kada je ljubav u pitanju, vreme je da se prepustite emocijama. Zaboravite analiziranje, taktiku i kontrolu. Pokažite osobi koja se trudi oko vas da cenite sve što radi. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

STRELAC


Osetićete da morate da usporite. Nedelja će biti prilično mirna, a šetnja ili kafa sa prijateljima biće bolja zabava od velikih proslava. Dobićete nove prilike na poslu, a od četvrtka možete da očekujete dobre vesti. Međutim, ambiciozne ideje moraju da sazre. Meditirajte, to će vam pomoći da složite svoje misli i otvorite se novim perspektivama. Mešanje treće osobe u ljubavni odnos može da napravi dodatne probleme. Neke tajne će isplivati na površinu. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

JARAC


Počinje naporna nedelja, ali će vam Venera doneti više sreće. Važno je da se brinute o sebi i ulažete u lepotu i udobnost. Možete da pronađete odlične ponude prilikom kupovine. Tu je i povoljan period za ljubav. Ako ste zauzeti, ovo je vreme kada ćete doneti važnu odluku. Možda ćete započeti zajednički život sa partnerom ili se odlučiti za brak. Ako ste slobodni, sledi lepo poznanstvo preko zajedničkih prijatelja. Nova osoba može da bude vaša prekretnica. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

VODOLIJA


Pronaći ćete pomoćnike i savetnike. Zahvaljujući skladnoj saradnji, svi će dobiti još više. Na poslu, razgovor sa nekim važnim će smiriti vaše emocije. Uprkos odmorima, ovo je prilično dobra nedelja za ambicioznije poslove, jer će moći brzo da se završe. Vikend je pogodan za odmor i zabavu, a u subotu vam sledi uspeh u ljubavi. Horoskop vas savetuje da vodite računa o ishrani i uvedete fizičku aktivnost, prijaće vam nova energija. Najbolji dani biće vam četvrtak i petak.

RIBE


Nedeljni horoskop od 19. do 25. avgusta 2024. godine kaže da nećete imati razumevanja za neprijatne ljude. Takođe možete da odlučite da promenite ono što vam se više ne sviđa ili vam se na poslu ne isplati. Bolje je da se sada primirite. Od četvrtka, međutim, Mesec savetuje da se distancirate od stresnih situacija i toksičnih ljudi. Dobra serija ili inspirativna knjiga će vam pomoći da pronađete ravnotežu. U ljubavi nema promena. Najbolji dani biće vam ponedeljak i utorak.

Mondo 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas