Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Који знак хороскопа је најемпатичнији? Ево како се хороскопски знакови носе са осећањима других

Емпатија није само обична особина, данас је то као нека "супермоћ", јер је потребнија више него икада. Неки људи је имају у изобиљу, док други можда спадају на нижи крај спектра емпатије.

1729941393_shutterstock_2262386121-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Баш као што неки уживају у сопственом друштву, постоје и они који природно бриљирају у разумевању и дељењу туђих осећања. Који хороскопски знаци су препуни емпатије? Који знакови зодијака су најдобродушнији? Хајде да видимо како астролози рангирају сваки знак.

1. Рибе

Рибе се налазе на врху листе као најемпатичнији знак у зодијаку. Људи рођени у овом воденом знаку познати су по својој саосећајној и интуитивној природи. Имају изузетну способност да разумеју емоције других, често и пре него што их ти људи вербализују.

Емпатија код Риба је попут појачане антене која прима осећања и емоције у високој дефиницији. Рибе не само да разумеју шта проживљавате – оне то и осећају.

Бити сам може понекад бити тешко за Рибе због њихове изражене осетљивости на туђе емоције. Али управо та особина их чини брижним и саосећајним емпатама. Када вам понуде раме за плакање или утешну реч у тешким тренуцима, будите сигурни да њихова емпатија долази из срца. Рибе искрено осећају с вама, а не само да брину за вас.

2. Рак

Ракови су одмах иза Риба и природно су склони емпатији. Познати су по својој негујућој и заштитничкој природи. Имају јединствену способност да се повежу с емоцијама људи око себе, због чега су одлични повереници и пријатељи.

Ракови су попут емотивних сунђера – упијају осећања других и често их доживљавају као своја. Иако то може бити исцрпљујуће, ова особина их чини изузетно саосећајним и брижним.

Не беже од емотивних ситуација и често су први који ће прискочити у помоћ или буду раме за плакање. Ако се осећате лоше и потребна вам је подршка, потражите пријатеља Рака – он ће увек бити ту за вас.

3. Шкорпија

Шкорпије имају репутацију интензивних особа, али су и невероватно емпатичне. Дубоко разумеју људску природу и веома се повезују са туђим болом и радошћу.

Њихова емоционална дубина и интуитивност омогућавају им да се повежу с другима на веома интиман начин. Шкорпије искрено брину о добробити других и често иду изнад очекивања како би пружиле утеху и подршку.

4. Бик

Бикови су познати по својој практичности и поузданости, али поседују и значајну дозу емпатије. Стрпљиви су слушаоци и често су они којима се пријатељи обраћају за савет или утеху.

Њихова лојалност и посвећеност значе да ће увек бити ту за своје вољене, због чега су један од најдобродушнијих знакова у хороскопу.

5. Вага

Ваге су познате по својој тежњи ка равнотежи и хармонији, што их чини врло емпатичним. Имају природну способност да разумеју различите перспективе, што их чини одличним посредницима.

Њихова дипломатска природа значи да често стављају потребе других испред својих. Ова несебичност је доказ њихове доброте и емпатије.

6. Лав

Лавови, са својом топлом и великодушном природом, су познати по својој лојалности. Знају да буду некад пребрзи и енергични, али су заправо спремни да учине много за срећу људи око себе.

Њихова отворена личност, у комбинацији с разумевањем туђих осећања, чини их изузетно допадљивим и добронамерним особама.

7. Водолија

Водолије су познате по свом хуманитарном духу. Искрено им је стало до тога да свет учине бољим местом, а то се огледа у њиховој високој емпатији са угроженим групама, деловима популације, бригом за будућност.

8. Јарац

Јарац делује веома резервисано, али уме да буде невероватно лојалан и спреман је да преврне и небо и земљу за људе које воли.

9. Стрелац

Стрелца краси осећај за хуманост, они би волели да читав свет буде боље место. Карактерише их отворен ум и способност да разумеју различите перспективе. Имају увек позитиван и оптимистичан поглед на свет и зато их вреди увек имати као подршку.

10. Девица

Девице су скромне и практичне, а пажња коју обраћају на детаље омогућава им да примете када је некоме потребна помоћ иако та особа ћути и веома је повучена. Тада су оне спремне да притрче и понуде емоционалну подршку, али неће бити сувише нападни и остаће на дистанци ако наиђу на резервисан дочек.

(Лепа и срећна)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas