Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Која БОЈА НОВЧАНИКА одговара ВАШЕМ ХОРОСКОПСКОМ ЗНАКУ? Привуците срећу и богатство

Које боје треба да буде ваш новчаник према вашем хороскопском знаку?

1719916005_shutterstock_1682411083.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Можда је боја само једна од карактеристика објекта и утиче само на естетску перцепцију. Али астролози и стручњаци за фенг шуи сигурни су да није све тако једноставно. Права боја новчаника може уплашити или, обрнуто, привући срећу, срећу и богатство. На пример, боја новчаника је веома важна са становишта финансијског благостања. И сваки хороскопски знак има своје.

Ован 

Планета заштитник Овна је Марс. Стога је сасвим логично да црвена боја доноси срећу представницима овог знака. И не само новчаник, црвена може бити и марамица, навлака за мобилни телефон или лаптоп или навлака за пасош.
Које друге боје су погодне: бела, розе, лимун-жута.
Које боје треба избегавати: црна, плава и зелена.

Бик 

Бик је земљани знак и њиме влада Венера. Срећна боја му је зелена. Поред новчаника, набавите зелену оловку, слушалице или други додатак.
Које друге боје су погодне: розе, беле.
Које боје треба избегавати: жута.

Близанци 

Близанци су веома живахни, лако се прилагођавају новим условима, прозрачни су и друштвени. Њихова планета је Меркур и она диктира своју идеалну боју: жуту. Поред новчаника, са собом би требало да носите и нешто жуто, као што је мараму или држач за визит-карте.
Које друге боје су погодне: зелена, розе, бела.
Које боје треба избегавати: плава, љубичаста.

Рак

Верује се да заштитник Ракова није планета Сунчевог система већ Месец. Њихове срећне боје су бела и црвена. Астролози препоручују да обратите пажњу на ове боје при избору гардеробе. Захваљујући њима, Ракови ће се осећати енергичније.
Које друге боје су погодне: жута.
Које боје избегавати: зелена и њене нијансе.

Лав 

Владајућа планета уопште није планета. Сунце је заштитник Лава. Оно буди живот, баш као и сами Лавови. Због тога се светле нијансе наранџасте и жуте сматрају срећним бојама за представнике овог хороскопског знака.
Које друге боје су погодне: злато.
Које боје треба избегавати: нијансе плаве.

Девица 

Девицом влада Меркур - то је знак дуалности природе овог знака. Девице су педантне и паметне. Плави новчаник ће помоћи да се у потпуности реализују ове квалитете.
Које друге боје су погодне: светлоплава.
Које боје треба избегавати: зелена, светложута, бела, црвена.

Вага 

Ваге могу бити строге, али такође имају истанчан осећај за правду. Снажно унутрашње језгро и истовремено љубав према свему лепом - за то је заслужан заштитник Ваге, планета Венера. Она диктира срећне боје за Вагу: белу, зелену и светлоплаву.
Које друге боје су погодне: крем и бела.
Које боје избегавати: црна, сива, љубичаста, бордо.

Шкорпија 

Овим страственим знаком влада Марс. Дакле, не морате дуго да погађате боју - она је црвена.
Које друге боје су погодне: бела, чоколадна, наранџаста, плава.
Које боје треба избегавати: зелена, бледожута.

Стрелац 

Заштитник Стрелца Јупитер даје енергију представницима овог знака. Њихове срећне боје су енергичне као и они сами: тамножута и наранџаста.
Које друге боје би биле прикладне: крем и зелена.
Које боје избегавати: љубичаста, каки.

Јарац 

Покровитељ Јарчева је суморни Сатурн. Захваљујући његовом утицају, они су тако уздржани, смирени, сабрани, вредни и стрпљиви. Јарац је земљани знак. Стога, каки и браон му доносе срећу.
Које друге боје су погодне: зелена, плава, црна и сива.
Које боје избегавати: златна, црвена.

Водолија 

Водолије су пријатељски расположени и истовремено независни људи. Њима, као и Јарчевима, покровитељ Сатурн. Али прозрачна природа знака чини своја прилагођавања избору боје. Светлоплава ће донети срећу Водолији.
Које друге боје би биле прикладне: љубичаста, црвена и наранџаста.
Које боје треба избегавати: браон, црна, сива.

Рибе 

Креатори, сањари - то је све о Рибама. Знак је под покровитељством Јупитера, пружајући му двоструку природу. Наранџаста боја ће вам помоћи да избегнете меланхолију и ухватите срећу.
Које друге боје би биле прикладне: жута, розе и зелена.
Које боје треба избегавати: тамноцрвена, црна, љубичаста.

(Сенса)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas