Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Идеалан одмор према хороскопском знаку: Ко је за море, а ко за планину и луксуз?

Хороскоп нам открива да је деалан одмор је сасвим другачији за сваки знак Зодијака - неки воле да се опусте, док други траже само авантуру.

1721920489_shutterstock_2367661125.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Уколико још немате планове за одмор, а желите да опустите и проведете, постоји одмор и дестинације које би највише пријале вашем хороскопском знаку.

Ован

Ви сте динамична особа, тако да вам није потребан свеобухватан одмор, где можете само да се опустите. Потребна вам је активност, екстремни спортови, стварање драгоцених успомена са људима које волите.
Идеална дестинација за вас је Шпанија. Испуњена је живим бојама, а ваш ентузијазам жуди за свечаностима.

Бик

Идеалан одмор за вас је одмор пун удобности и луксуза, тако да се можете потпуно опустити и напунити батерије. Изаберите посебно одмаралиште, где можете уживати само у врхунским услугама.
Идеална дестинација за вас је Француска. Фаворизујете чула и задовољство, па ћете се у Француској осец́ати као код куц́е.

Близанци

Ваш одмор из снова је комбинација опуштања и авантуре. Пронађите смештај са посебним базеном и погледом који ће вам одузети дах, стећи нове пријатеље и открити најпопуларнија места.
Идеална дестинација за вас је Бразил. Бразил је одредиште пуно чуда и може да узбуди радознали знак који жуди за спонтаношћу.

Рак

Желите одмор са свим својим најмилијима, тако да увек идете у великим групама. Обезбешујете да сви које волите уживати у удобности и никада се не плашите да будете одговорни за све.
Идеална дестинација за вас је Нови Зеланд. Волите да будете у близини океана или језера, а природа је на Новом Зеланду најлепша.

Лав

Потребан вам је одмор на коме се осећате као права звезда! Снимате много фотографија, објављујете на Инстаграму и не плашите се да покажете свима колико се забављате. То је вама важан део одмора.
Идеална дестинација за вас је Грчка. Ватра у вама води до тога да жуде за експресијом, инспирацијом и креативношц́у, а  Грчка је препуна страсти.

Девица

На који год одмор да одете, потребна вам је организација да се опустите. Не одустајете од оваквог понашања ни када изађете из куће, али иначе не можете да се одвојите од стреса. Идеална дестинација за вас је Калифорнија. Волите природу и путовање - тамо можете да путујете дуж обале, од планина до океана или од пустиња до метрополе - све у једном дану

Вага

Идеалан одмор за вас је онај који неко други организује или узимате аранжман преко агенције, тако да немате превише одлука које треба да доносите и да можете потпуно да се опустите.
Идеална дестинација за вас је Ибица. Волите да се дружите и уживате у ноц́ном животу, па је ово место пуно узбуђења.

Шкорпија

Потребан вам је одмор на осамљеној плажи, где се можете опустити, читајући задивљујуће књиге. Не желите да вам било ко смета и најчешће бирате да потпуно одустанете од телефона.
Идеална дестинација за вас је Египат. Ви сте повезани са мистеријом и магијом, па ће вас историја Египта очарати и
запалити вашу фасцинацију натприродним.

Стрелац

Потребан вам је одмор на коме можете да шетате, откривате нова места и стварате успомене за цео живот. Уопште не волите да боравите у својој соби, али увек бирајте да идете аутомобилом до најпопуларнијих места.
Идеална дестинација за вас је Јужна Африка. Познати сте по својој жељи за лутањима и потреби да истражујете, а тамо имате свега од кратких или продужених сафарија до прелепих плажа и незаборавних винских излета.

Јарац

Одмор је једино време када успете да се потпуно опустите и одустанете од посла, макар на неколико дана. Имате тренутке када само желите да останете у луксузном одмаралишту, али и тренутке када на крају изађете.
Идеална дестинација за вас је Исланд. Вама влада Сатурн, планета леда, па би вам усред лета било одлично на Исланду, где је природа сурова.

Водолија

Волите да испробавате нова искуства, тако да не одустајете ни од чега. Било да се ради о часу кувања, забави на плажи или авантуристичком парку, присутни сте.
Идеална дестинација за вас је Јапан. Као знак који највише размишља о напредовању, Землај излазећег сунца била би ваш други дом.

Рибе

Волите да побегнете на удаљена места, где можете да се искључите од свега и потпуно се опустите. Шта може бити лепше од тога?
Идеална дестинација за вас је Порторико. Егзотична задовољства су за знак који је рођен у води. Пешчане плаже, музика и романтика је место за вас.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas