Oglas
· · Komentari: 0

Idealan odmor prema horoskopskom znaku: Ko je za more, a ko za planinu i luksuz?

Horoskop nam otkriva da je dealan odmor je sasvim drugačiji za svaki znak Zodijaka - neki vole da se opuste, dok drugi traže samo avanturu.

1721920489_shutterstock_2367661125.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ukoliko još nemate planove za odmor, a želite da opustite i provedete, postoji odmor i destinacije koje bi najviše prijale vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Vi ste dinamična osoba, tako da vam nije potreban sveobuhvatan odmor, gde možete samo da se opustite. Potrebna vam je aktivnost, ekstremni sportovi, stvaranje dragocenih uspomena sa ljudima koje volite.
Idealna destinacija za vas je Španija. Ispunjena je živim bojama, a vaš entuzijazam žudi za svečanostima.

Bik

Idealan odmor za vas je odmor pun udobnosti i luksuza, tako da se možete potpuno opustiti i napuniti baterije. Izaberite posebno odmaralište, gde možete uživati samo u vrhunskim uslugama.
Idealna destinacija za vas je Francuska. Favorizujete čula i zadovoljstvo, pa ćete se u Francuskoj osećati kao kod kuće.

Blizanci

Vaš odmor iz snova je kombinacija opuštanja i avanture. Pronađite smeštaj sa posebnim bazenom i pogledom koji će vam oduzeti dah, steći nove prijatelje i otkriti najpopularnija mesta.
Idealna destinacija za vas je Brazil. Brazil je odredište puno čuda i može da uzbudi radoznali znak koji žudi za spontanošću.

Rak

Želite odmor sa svim svojim najmilijima, tako da uvek idete u velikim grupama. Obezbešujete da svi koje volite uživati u udobnosti i nikada se ne plašite da budete odgovorni za sve.
Idealna destinacija za vas je Novi Zeland. Volite da budete u blizini okeana ili jezera, a priroda je na Novom Zelandu najlepša.

Lav

Potreban vam je odmor na kome se osećate kao prava zvezda! Snimate mnogo fotografija, objavljujete na Instagramu i ne plašite se da pokažete svima koliko se zabavljate. To je vama važan deo odmora.
Idealna destinacija za vas je Grčka. Vatra u vama vodi do toga da žude za ekspresijom, inspiracijom i kreativnošću, a  Grčka je prepuna strasti.

Devica

Na koji god odmor da odete, potrebna vam je organizacija da se opustite. Ne odustajete od ovakvog ponašanja ni kada izađete iz kuće, ali inače ne možete da se odvojite od stresa. Idealna destinacija za vas je Kalifornija. Volite prirodu i putovanje - tamo možete da putujete duž obale, od planina do okeana ili od pustinja do metropole - sve u jednom danu

Vaga

Idealan odmor za vas je onaj koji neko drugi organizuje ili uzimate aranžman preko agencije, tako da nemate previše odluka koje treba da donosite i da možete potpuno da se opustite.
Idealna destinacija za vas je Ibica. Volite da se družite i uživate u noćnom životu, pa je ovo mesto puno uzbuđenja.

Škorpija

Potreban vam je odmor na osamljenoj plaži, gde se možete opustiti, čitajući zadivljujuće knjige. Ne želite da vam bilo ko smeta i najčešće birate da potpuno odustanete od telefona.
Idealna destinacija za vas je Egipat. Vi ste povezani sa misterijom i magijom, pa će vas istorija Egipta očarati i
zapaliti vašu fascinaciju natprirodnim.

Strelac

Potreban vam je odmor na kome možete da šetate, otkrivate nova mesta i stvarate uspomene za ceo život. Uopšte ne volite da boravite u svojoj sobi, ali uvek birajte da idete automobilom do najpopularnijih mesta.
Idealna destinacija za vas je Južna Afrika. Poznati ste po svojoj želji za lutanjima i potrebi da istražujete, a tamo imate svega od kratkih ili produženih safarija do prelepih plaža i nezaboravnih vinskih izleta.

Jarac

Odmor je jedino vreme kada uspete da se potpuno opustite i odustanete od posla, makar na nekoliko dana. Imate trenutke kada samo želite da ostanete u luksuznom odmaralištu, ali i trenutke kada na kraju izađete.
Idealna destinacija za vas je Island. Vama vlada Saturn, planeta leda, pa bi vam usred leta bilo odlično na Islandu, gde je priroda surova.

Vodolija

Volite da isprobavate nova iskustva, tako da ne odustajete ni od čega. Bilo da se radi o času kuvanja, zabavi na plaži ili avanturističkom parku, prisutni ste.
Idealna destinacija za vas je Japan. Kao znak koji najviše razmišlja o napredovanju, Zemlaj izlazećeg sunca bila bi vaš drugi dom.

Ribe

Volite da pobegnete na udaljena mesta, gde možete da se isključite od svega i potpuno se opustite. Šta može biti lepše od toga?
Idealna destinacija za vas je Portoriko. Egzotična zadovoljstva su za znak koji je rođen u vodi. Peščane plaže, muzika i romantika je mesto za vas.

(Sensa)

BONUS VIDEO

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas