Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ КОЈИ НЕ ВОЛЕ ДА СПАВАЈУ У ТИШИНИ: Да би се опустили ноћу потребан им је посебан звук или музика

Сан је битан за свакодневно функционисање, а особе рођене у овим хороскопским знацима не могу да заспе у потпуној тишини.

1722501505_shutterstock_2164501893.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Потребна им је музика или неки опуштајући звук, који би им омогућио да мирније спавају.

Близанци

Близанци не могу да искључе своје умове, чак ни када је време за спавање. Зато им звучна позадина, као што је музика или бели шум, помаже да смире ум и заспе.

Музика им помаже да усредсреде свој ум на нешто умирујуће, што им олакшава да се искључе из свакодневних брига и заспе. Тиха музика у позадини ствара пријатну атмосферу која им помаже да се опусте и лакше утону у сан.

Рибе

Рибе воле да стварају магичну атмосферу за спавање, а музика им помаже да утону у своје снове и истраже богате унутрашње светове.

Музика им помаже да се повежу са својим осећањима. Мелодије и ритмови могу им помоћи да обраде своје емоције и лакше заспе.

Звуци музике могу створити осећај сигурности и топлине. Рибе воле осећај удобности и заштите који им музика може пружити док спавају.

Вага

Ваге воле да им окружење буде пријатно и хармонично, а музика им помаже да створе савршену атмосферу за спавање.

Они теже хармонији у свим аспектима живота, укључујући и сан. Умирујућа музика помаже им да се осећају уравнотежено и опуштено.

Звуци музике могу им помоћи да постигну унутрашњу равнотежу и да се смире и ускладе своје мисли и осећања пре него што заспе.

(Курир.рс/Индеx.хр/И.М.)

 

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas