Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Хороскоп за октобар 2022. године: Ствари се покрећу, време је за велика очекивања

Октобар нам доноси велике промене. Како на личном тако и глобалном нивоу

1664266441_308391358_505638834259971_1162158948237156756_n.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

У октобру се ствари покрећу јер се заврша ретроградно кретање планета. Меркур креће директно 2 октобра, Плутон 8. а Сатурн 28. октобра. Ипак једна планета крајем месеца, прецизније 30. октобра, креће у ретро ход и трајаће све до 12 јануара 2023., а реч је о Марсу. 

Тада ћемо да имамо утисак неког празног хода без дешавања. Превише приче и обећавања на крају ништа. Кретање у директан ход Плутона можете да искористите за тражење повишице. Сатурна искористите за разумне и зреле особе. Празна обећања заборавите. Меркур искористите да посложите мисли.

Што се глобалних дешавања у октобру тиче заиста може да буде свега, али ипак на краку ништа не зависи од нас ни од планета већ од воље и жеље појединаца. Ми треба да искористимо октобар да се склупчамо поред драге особе или драгих особа и да створимо наш лични микро свет!

Како ће се октобар месец одразити на знакове хороскопа?

Ован

Ви лично имате велику потребу да нешто промените у животу. Поједини чак размишљају да промене партнера, али и посао. Како год, одложите све веће идеје после 15. јануара следеће године.

Прочитајте још: Највеће МАНЕ хороскопских знакова: Јарчеви су строги ГЕНЕРАЛИ, а Шкорпијина оштра жаока пуца право у СРЦЕ

Бик

Вас у току овог месеца не очекују веће промене. Посао иде својим током, дом, породица све у реду и све је легло на своје место. Једино средином месеца може да дође до расправе са партнером.

Близанци

Савет за овај месец је да се контролишете када је потрошња у питању. Можете да очекујете унапређење, али и колеге које ће зве урадити да до тога не дође.

Рак

Лепа породично- љубавна атмосфера у току овог месеца. Савет је да никако не улазите у позајмицу, било од банке или пријатеља, рођака.

Лав

Ваш месец када је каријера у питању. Заиста је потребно само мало труда и да дохватите зваезде!

Девица

Финасијски одличан месец. Све што замислите можете да остварите. Лепа дешавања у породици. Девице које имају децу могу да им приреде лепо путовање.

Вага

Леп и растерећујућ месец за Ваге. У послу очекујте велики прилив новца потпуно неочекивано. Будите разумни и штедите новац. У породици ствари иду својим током, а појединим Вагама се враћа особа из прошлости.

Шкорпија

Овог месеца ћете бити у центру пажње због своје енергије. Толико ће бити снажна да можете скоро све да добијете што пожелите. Савет је да енергију усмерите на посао. 

Прочитајте још: Хороскопски знакови који су најбољи ЛИДЕРИ: Имају способност да мотивишу друге

Стрелац

Ви се окрећете себи и полако правите план за “нови живот” Желите неке ствари да промените и успећете у томе. Следи вам напредак као и повишица. Срећно!

Јарац

Без бриге овог месеца. Каријера је на врхунцу. Новац имате и пристиже вам додатни. Будите рационални у трошењу. У новој пословној понуди будите сигурни у себе и никако не преузимајте ни делић више посла од оног који је договорен.

Водолија

Само се потрудите да будете максимално концентрисани, поготово када је посао у питању. Од 25. ствари ће бито осетно боље.

Рибе

Месец без трзавица и проблема. Посао је задовољавајућ, чак можете да очекујете понуду за додатни посао који обавезно прихватите јер вам неће одузимати пуно времена, а донеће вам новац.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas