Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФИНАНСИЈСКА КРИЗА ЗА 2 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА: Бројаће сваки динар ОД ДАНАС

2 хороскопска знака ће у наредном периоду, али овог викенда посебно, кубурити с новцем. Звезде упозоравају на ситуације које треба избећи и саветују - стрпљење је кључ!

1726902303_1050301_profimedia0580434813_ff.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп предвиђа да ће 2 знака овог викенда и те како морати да стегну каиш и поведу рачуна о новцу! Због одређених позиција звезда, постоји ризик да изгубе новац, осиромаше, па чак и западну у дугове. Зато је веома важно да послушају савете звезда и избегну потенцијалну финансијску катастрофу!

Ове јесени, а посебно овог викенда, два хороскопска знака ће се суочити са озбиљним финансијским проблемима, очекују их бројне препреке на путу ка професионалном развоју, каже хороскоп. Чак и ако су мислили да све иде као подмазано, живот ће их изненадити. Предстоје им непредвиђени трошкови, неспоразуми и сукоби који ће им свакако отежати живот.

Ове несрећне звезде, знакови којима фортуна није наклоњена, јесу Бикови и Јарчеви. Њима следи најтежи период, па их астролози саветују да буду пажљиви у сваком погледу – од пословних понуда до личних инвестиција.

Бикови и Јарчеви, будите опрезни, добро прорачунајте сваки потез, простудирајте сваки уговор или понуду за сарадњу.

Бик

За Бикове, финансијски проблеми долазе у тренутку када ће многи припадници овог земљаног знака пожелети да промене нешто у послу и каријери. Међутим, астролози их саветују да не доносе исхитрене одлуке, већ да пажљиво анализирају сваку прилику.

Делимично помрачење Месеца које се догодило средином септембра могло би да изазове осећај несигурности и потребу за новим изазовима, али стручњаци упозоравају да је важно да поступају са доста опреза. Такође, препоручује се да се избегавају непотребне куповине, јер би то могло додатно да им погорша финансијску ситуацију.

Јарац

Јарчеви, иначе познати по својој прорачунатости, ове јесени неће моћи да избегну финансијске тешкоће. На послу  ће осећати велик притисак и биће изложени непрестаним изазовима у вези са управљањем финансијама, што ће им свакако узроковатги стрес и несигурност.

Помрачење Сунца почетком октобра могло би подстаћи припаднике овог знака на нове пословне подухвате, али астролози саветују опрез у доношењу одлука. Ретроградно кретање Јупитера од 8. октобра донеће додатне одговорности на послу. Тешко ћете се изборити, али у финалу, имаћете прилику да будете нагађени за свој рад и труд. Важно је да се фокусирате на породични буџет и отплату дугова како бисте избегли додатне компликације.

(Сенса)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas