Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 6. ЈУЛ: Близанцима стижу лепе вести; Бикови, пазите како се храните

Сазњате шта вам дневни хороскоп предвиђа за суботу 6 јул, шта вас очекује на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима и пријатељима, како ће да вас служи здравље.

1720247151_shutterstock_2105115449.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Тригон између Месеца и Урана, повољно утиче на исход пословног договора са Раком. Квадрат Венере, владаоца ваше куће љубави и астериоида Хирон, доноси вам трзавице са емотивним партнером. Проблеми са желуцем.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Мада вам позиција вашег владаоца Венере, симбола новца, доноси веће приходе, ипак у избегавајте ризичне финансијске трансакције. Вољена особа је оптерећена проблемима и очекује више разумевања од вас. Избегавајте слаткише.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Аспекти вашег владаоца Меркура, симбола бизниса, доносе вам повољне вести од Водолије. Месец увече прави тригон с Нептуном, који управља вашим емотивним животом, па ћете тешко одолети удварању шармантне особе која често путује због посла.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Аспекти вашег владаоца Месеца, симбола емоција, у вечерњим сатима, наговештавају романтичан сусрет са Девицом. Очекује вас договор са утицајном особом о исплативости новог пословног пројекта са странцима. Пазите се повреда.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

С астероидом Ерос у вашем знаку нећете моћи да останете непримећени, нарочито у друштву супротног пола. Уметнике и спортисте данас очекује успех. Емотивни партнер очекује вашу подршку када је реч о његовој пословној одлуци. Нервоза.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Добро аспектовани Меркур, који управља вашим знаком и каријером, доноси вам новац ако сте присутни у јавности, преко посла. Интригира вас понашање особа коју сте упознали преко неке друштвене мреже. Уносите више течности.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Месец у кући каријере доноси вам подршку жена, а рођенима у другој декади Венера наговештава романсу са колегом. Два астероида са истим именом, Победа, у вашем знаку, чине вас спремним да остварите много тога што желите.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Аспект вашег владаоца, ретроградног Плутона и Меркура, доноси вам позив за излазак од особе којој сте већ дуже време опсесија. Позиција Месеца наговештава сусрет са особом која стиже са дужег пута. Опрез за воланом.

 СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Новац долази и одлази, али сарадња са Биком кроз бављење услужном делатношћу може да вам обезбеди извор прихода. Владалац вашег знака вечерас улази у тригон са планетом емоција, доносећи тајни сусрет са Водолијом. Несаница.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Аспект између Месеца и планете маште, подстиче вашу инспирацију, ако се бавите креративним занимањем, нарочито глумо, сликарством. Ретроградни ход вашег владаоца Сатурна, одлаже сусрет са једном Шкорпијом. Више шетајте.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Ваш владалац, Уран, оптерећен напетим аспектом са Марсом, отежава и успорава ваше послове и планове. Тешко ћете одолети шарму младилике, атрактивне особе коју можете да упознате преко пријатеља. Стрелац мисли на вас. Проблем са зглобовима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Венера, планета новца у кући креативности, доноси успех уметницима и спортистима. Уздржите се од непотребних трошкова. Месец у тригону са Сатурном у вашем знаку, наговештава могућност уласка у тајну романсу са Раком.

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas