Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за суботу 31. август 2024. године: Бикове очекује занимљив сусрет, а Шкорпије тајна романса

Сазнајте шта вас у суботу 31. августа чека на послу, у љубави, у дому и породици, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са пријатељима...

1725086927_Ftoo-Shutterstock-horoskop-za-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Коњункција Месеца и Меркура, под утицајем Јупитера и вашег владаоца Марса, симбола богатства и акције, подстиче вашу амбицију да реализујете креативне идеје са пословним или емотивним партнером. Допада вам се један Лав са посла.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Позиције вашег владаоца Венере, Меркура и Месеца у Лаву, доносе вам новац ако сте приватник или планирате адаптацију стамбеног или пословног простора. Слободне Бикове очекује сусрет са неким ко стиже са краћег пута.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Наглашене куће бизниса, креативности и спорта, чине вас спремним да се договорите о реализацији исплативог аранжмана са Лавом. Атрактивна особа која често путује због посла жели да се види с вама. Брачни партнер вам припрема изненађење.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец иде према Меркуру, која управља вашом интуицијом и маштом, доносећи вам инспирацију за реализацију пројекта у вези са некретнинама. Будите толерантнији према сарадницима. Девица мисли на вас.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Са наглашеном кућом личности и Венером у кући флерта, ваш шарм данас долази до пуног изражаја. Позиција Урана у кући каријере, доноси вам зараду преко некретнина и сарадње са странцима. Вољеној особи је потребна ваша подршка.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Коњункција Месеца и вашег владаоца Меркура, који управља и вашом каријером, доноси вам зараду преко паралелних послова. Могуће одлагање договора о аранжману са странцима из француског језичког подручја. Понашање вољене особе буди вашу сумњу.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Месец у кући друштвеног живота и планова, доноси вам успех, ако се бавите музиком, глумом, сликарством. Наглашен знак Близанаца у коме је и Марс, владалац партнерских односа, наговештава познанство преко интернета.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Позиција вашег владаоца Марса у кући новца и Месеца у кући каријере, доноси вам могућност зараде преко два извора прихода. Ако размишљате о уласку у ортаклук са једним Јарцем, размислите још мало. Тајна романса са особом на положају.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Владалац вашег знака, Јупитер, у секстилу са Месецом близу Меркура, подстиче вашу жељу да реализујете пословно партнерство са особама које живе у иностранству. Вољена особа показује знаке љубоморе, јер сумња у вашу искреност према њој.

 Јарац (22. 12 - 20. 1)

Ваш владалац Сатурн, који управља и вашим финансијама, прави напет аспект са Месецом у кући ризика, па избегавајте непотребне трошкове. Напет аспект љубавних планета, Венере и Марса, наговештава расправе и љубоморне сцене.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Наглашена кућа партнерских односа и позиција вашег владаоца Урана, планете преокрета, повољно утиче на однос са вољеном особом. Напет аспект са Сатурном у 12. кући, доноси вам застој у пословима, стагнацију и одлагање договора. Несаница.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Изазован аспект амбициозног Месеца у Лаву са ретроградним Сатурном у вашем знаку, чини вас помало конфузним и нервозним. Билко би добро да упоставите бољу комуникацију са једном Девицом. Емотивни партнер очекује више пажње од вас.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas