Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 26. ЈУН: Лавови да се пазе расправе са партнером, Јарац да не направи погрешан потез

Сазнајте шта вам доноси улазак Месеца у Рибе, шта вас у среду 26. јуна очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, како ћете се слагати са пријатељима...

1719381583_60d68e1866a0991d096a6f48d699040bd3fc17d9.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Прелазак Месеца преко куће интуиције али и ограничења, у преподневним сатима, доноси вам неочекиване новчане издатке. Слободним Овновима допада се један Стрелац, док заузете очекује краћа расправа са брачним или дугогодишњим партнером.

 
БИК (21. 4 - 21. 5)

Пре подне би требало да се уздржите од ризичних финансијских трансакција, чак и договора о њима. Понашање брачног или дугогодишњег партнера код вас изазива потребу да што пре с њим разјасните неку ситуацију. Потребан вам је одмор.

 
БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Аспект између вашег владаоца Месеца и Јупитера, у преподневним сатима, појачава ваше нестрпљење. Само отворен разговор са вољеном особом, може довести до ефикасног решења заједничког проблема. Пазите се за воланом.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Прелазак вашег владаоца Месеца преко девете куће, упозорава на опрез приликом путовања и сарадње са странцима на великим пројектима. Недостатак комуникације са емотивним партнером, може бити разлог уздрманих односа с њим. Несаница.

 
ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Због аспеката вашег владаоца Сунца, али и Месеца, ваша склоност претераном трошењу новца може бити разлог расправа са брачним или дугогодишњим партнером. Слободне Лавове, у вечерњим сатима, очекује познанство са харизматичном особом.

 
ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Због позиције вашег владаоца Меркура, осећања вам могу надвладати логику, па ћете донети погрешне закључке. То ће утицати на комуникацију са сарадницима и колегама, али и на однос са дугогодишњим љубавним партнером.

 
ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Аспекти вашег владаоца Венере, у преподневним сатима, доносе инспирацију уметницима, али и изненађења на љубавном плану, нарочито слободним Вагама. Потрудите се да сазнате шта то мучи вољену особу и због чега избегава да вам се повери.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Транзит Месеца преко Риба подстиче код вас потребу за опуштањем у неком мирном амбијенту, попут спа центра, базена, мора. Покушајте да избегнете расправе са члановима породице и сарадницима. Додатни опрез у саобраћају.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Ваше предлоге о новом начину комуникације са сарадницима из иностранства, надређени ће радо прихватити. Данас није прави тренутак за покретање приватног бизнбиса. Могућност одласка на краћи пут са љубавним партнером. Потребан вам је одмор.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Аспекти Месеца који прелази преко куће бизниса и комуникација, могу вам донети сјајне али идеје, али вас исто тако могу навести на погрешне потезе. Ослоните на једног Бика или Девицу. Избегавајте хладне и газиране напитке.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Са Месецом у кући посла, али и љубави, можете бити склони субјективним закључцима, и у односу са партнером, и са колегама. Дугорочни пословни планови, доносе повољне шансе уметницима и спортистима. Могући ванредни трошкови.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Наглашен знак Рака, доноси вам увећање зараде и нове контакте са особама које планирају дугорочне послове. Будите толерантнији према сарадницима. Имате потребу да објасните партнеру шта вам то у последње време смета у вашој вези.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas