Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 29. СЕПТЕМБАР: Вага да пази коме и шта прича, Јарац да провери крвну слику,

САЗНАЈТЕ шта вам доноси улазак МЕсеца у Девицу, шта вас у недељу 29. септембра очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, односу са члановима породице...

1727585860_a30e73563acbb5565fab0ecb81eef09843a627b8.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

 
Ован (21. 3 - 20. 4)
Због инкоњункције између Месеца и вашег владаоца Плутона, потребно је да се прилагодите новим околностима на послу, као и да избегавате расправе са надређенима. Новац стиже преко хонорарних послова. Додатни опрез за воланом.


 

Бик (21. 4 - 21. 5)
Месец у петој кући у секстилу са вашим владаоцем Венером, доноси вам увећање прихода преко креативних и послова у вези са спопртским активностима и образовањем најмлађих. Девица вам шаље позив за излазак. Избегавајте газиране напитке.


 
Близанци (22. 5 - 21. 6)
Месец у Девици и Јупитер у вашем знаку упозоравају на опрез приликом пословних договора са странцима. Поведите више рачуна о документима и вредним ситницама. Астероид Амор близу Јупитера у вашем знаку доводи вас у емотивну дилему.\

Рак (22. 6 - 22. 7)
Ваш владалац Месец у сесктилу са Венером у кући љубави доноси вам заљубљивање на краћем путу, предавању, семинару, у школи. Прилагодите се новонасталим активностима на радном месту. Позив за излазак од Шкорпије. Више шетајте.


 

Лав (23. 7 - 22. 8)
Улазак Месеца у кућу новца, под утицајем Плутона из куће посла, најављује могућност постизања договора о исплативом аранжману са странцима. Допадате се некоме кога сте недавно упознали преко пословних контаката. Бол у зглобовима.


 
Девица (23. 8 - 22. 9)
Изазовни аспекти Месеца у вашем знаку чине вас нервознијим, осетљивијим и нестрпљивијим. Трзавице са сарадницима и расправе са надређенима. Неко ко стиже са дужег пута, жели да се што пре види с вама. Додатни опрез у саобраћају.


 
Вага (23. 9 - 22. 10)
Црни Месец Лилит у вашем знаку у квадрату са Марсом, владаоцем партнерских односа, наговештава љубоморне сцене због посесивности вољене особе. Водите рачуна о томе шта и коме причате. Чувајте вредне ситнице. Алергија.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)
Месец у кући неочекиваних околности прави напет аспект са вашим владаоцем Плутоном, доносећи вам нове изазове на пословном плану али и промену планова. Секстил са Венером у вашем знаку, наговештава романсу са колег(иниц)ом.


 

Стрелац (23.11 - 21. 12)
Наглашен знак Ваге чини ваш друштвни живот богатијим доносећи вам бројне сусрете и познанства са интересантним особама. Месец у кући каријере најављује договоре о исплативим аранжманима са странцима из прекоокеанских земаља.

Јарац (22. 12 - 20. 1)
Због напетог аспекта који Месец образује са Плутоном у кући посла, избегавајте расправе са сарадницима и колегама. Новац вам притиче преко паралелног посла. Позив за излазак од особе коју дуго нисте видели. Проверите крвну слику.


 

Водолија (21. 1 - 19. 2)
Инкоњнукција између Месеца и ретроградног Плутона у вашем знаку и Месеца, доноси вам ванредне трошкове, нарочито ако ваше занимање има везе са пружањем услуга. Један Ован жели да привуче вашу пажњу. Стомачне тегобе.


 
Рибе (20. 2 - 20. 3)
Месец је данас под неповољним утицајем Нептуна из вашег знака, као и ретроградног Плутона, па пазите да вас неко не обмане или превари. Колега којем се већ дуже време допадате, жели да се види с вама. Осетљив желудац.

Новости 

Бонус видео

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas