Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

4 ТВРДОГЛАВА ХОРОСКОПСКА ЗНАКА: Немогуће их је померити ни милиметар, али не иде им то увек у корист

Реч "бескомпромисан“ може да значи много ствари, и добрих и лоших. Неко може да одбије компромис јер има високе стандарде, али може и да одбије јер не може да призна када греши.

1716883685_d711a24dca934436b76cad0b6a64b42a537ce0fa.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп нам открива и оне непомерљиве међу нама. Позитивне речи повезане са "бескомпромисним“ су "одлучан“ и "непоколебљив“. Такви људи нец́е правити компромисе јер имају интегритет. Тешки су и тврдоглави. Допуштају да им понос стане на пут чак и у споразумима који би свима били од користи. Зато имају проблеме у односима и запослењу. Ово су четири хороскопска знака који имају тенденцију да буду најбескомпромиснији, а ту су и савети како да своју особину усмере ка позитивним исходима – уместо разочарењу и болу у срцу.

Бик


Знак Земље може бити непомичан као џиновска стена. Ако желите да их ангажујете као пословног сарадника или романтичног партнера, пазите да их не увредите, то ћеих само послати у супротном смеру. Ласкање ц́е функционисати све док је искрено, јер је Бик веома вешт у откривању неискрености. Ако мисле да их само покушавате намазати да бисте добили оно што желите од њих, вец́ сте изгубили.

Рак

Ракови се сматрају најемотивнијим од свих знакова, па ако желите да будете на њиховој доброј страни, немојте се ни замарати чињеницама, логиком, табелама или научним студијама. Рак процењује ствари искључиво на основу тога како се осец́ају и имају невероватну интуицију. Ако им срце каже да је нешто у реду, никакво адвокатско убеђивање нец́е их одвојити од тог унутрашњег уверења. Више слушају своје срце него свој мозак, а када им срце каже шта да раде, можда ц́ете говорити и другим језиком ако покушате да их убедите у супротно. Ако сте их увредили или повредили на било који начин, ма колико то било тривијално, они ц́е заувек бити љути. Они ц́е одбити да направе компромис само да би вам за инат.

Јарац


Јарац је земаљски знак којим влада Сатурн, што их чини разумним и вредним. Они су скоро потпуна супротност Раку у смислу да је позивање на њихове емоције бескорисно ако желите да их убедите у нешто. Као да разговарате са роботом - врло логичним, ефикасним и практичним роботом. То понекад може бити негативна особина у смислу да могу испасти свезналице. Али Јарац је такође променљив модалитет, што значи да ако заиста имате нешто да кажете, они ц́е слушати и чак променити мишљење. Једна од најбољих ствари код Јарчева је то што би радије знали истину него били стално у праву.

Лав


Поносни Лав ужива у неугасивој сунчевој ватри, што га чини једним од најпоузданијих, најхрабријих, радозналих и неустрашивијих од свих знакова. Све су то добре ствари. С друге стране, он може бити арогантан, борбен, самоуверен и неодлучан. Толико је спреман да буде најпаметнија особа у просторији да има проблем да призна кад греши, чак и када је то очигледно њима и свима осталима у просторији. Посебно су осетљиви на идеју да у нечему нису успели. Заобилазно решење за ово је да их потапшете по леђима и подсетите на њихове безбројне тријумфе. Ласкајте им док вам не понестане добрих ствари да кажете. Ако можете да им одвратите пажњу и натерате их да привремено забораве пролазни неуспех, можда ц́ете имати прилику да их учините спремним на компромис.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas