Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

2 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА МЕЊАЈУ ЖИВОТ ИЗ КОРЕНА 1. ОКРТОБРА: Све звезде су на њиховој страни и оставриће све што замисле

Два хороскопска знака доживеће драстичне промене почев од 1. октобра! Све добро и вредно што су прижељкивали и дуго чекали, биће им сервирано на златној тацни.

1727774309_620dbd4fee3e6014d3403da783ae721435f2e72b.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Хороскоп предвиђа да ће 2 знака од 1. октобра 2024. године проћи кроз невероватну трансформацију! Астролози најављују да ће доживети значајне, такорећи животне промене, а реч је о Биковима и Водолијама. Ево шта ови знаци могу да очекују.

Бик: нови почетак и прилике на видику


Бик је један од најсрећнијих знакова у 2024. години, а то ће се нарочито показати почетком октобра. Након низа изазова и потешкоћа које су се низале у последње време, напокон долази период награда. Сунце полако излази на вашем хоризонту, а срећа ће почети да вас прати не само на личном, већ и на професионалном плану.

Астролози саветују да наставите да улажете труд у остварење својих циљева, јер ће се награде ускоро појавити. Промене ће се дешавати убрзано, па је важно да будете спремни на брзе и одлучне потезе. Очекују вас бројне прилике, зато искористите овај период да засијате и покажете све своје таленте!

 

Водолија: нови хоризонти и срећни тренуци


За Водолије, живот ће се такође драстично променити од 1. октобра. Пред вама су бројна врата која ће се отворити, доносећи нове и неочекиване прилике. Астролози истичу да ће овај период бити кључан за вашу личну и професионалну еволуцију – можда ћете доћи до важних сазнања или покренути нову идеју која ће вам променити живот.

Излазак из зоне комфора доноси конструктивне резултате, а промене ће се показати корисним како на пословном, тако и на љубавном плану. Звезде вам саветују да се припремите за неочекиване промене, јер ће ваша срећа расти, посебно у смислу љубави и односа са партнером.

Сенса 

Бонус видео: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas