Oglas
· · Komentari: 0

2 HOROSKOPSKA ZNAKA MENJAJU ŽIVOT IZ KORENA 1. OKRTOBRA: Sve zvezde su na njihovoj strani i ostavriće sve što zamisle

Dva horoskopska znaka doživeće drastične promene počev od 1. oktobra! Sve dobro i vredno što su priželjkivali i dugo čekali, biće im servirano na zlatnoj tacni.

1727774309_620dbd4fee3e6014d3403da783ae721435f2e72b.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Horoskop predviđa da će 2 znaka od 1. oktobra 2024. godine proći kroz neverovatnu transformaciju! Astrolozi najavljuju da će doživeti značajne, takoreći životne promene, a reč je o Bikovima i Vodolijama. Evo šta ovi znaci mogu da očekuju.

Bik: novi početak i prilike na vidiku


Bik je jedan od najsrećnijih znakova u 2024. godini, a to će se naročito pokazati početkom oktobra. Nakon niza izazova i poteškoća koje su se nizale u poslednje vreme, napokon dolazi period nagrada. Sunce polako izlazi na vašem horizontu, a sreća će početi da vas prati ne samo na ličnom, već i na profesionalnom planu.

Astrolozi savetuju da nastavite da ulažete trud u ostvarenje svojih ciljeva, jer će se nagrade uskoro pojaviti. Promene će se dešavati ubrzano, pa je važno da budete spremni na brze i odlučne poteze. Očekuju vas brojne prilike, zato iskoristite ovaj period da zasijate i pokažete sve svoje talente!

 

Vodolija: novi horizonti i srećni trenuci


Za Vodolije, život će se takođe drastično promeniti od 1. oktobra. Pred vama su brojna vrata koja će se otvoriti, donoseći nove i neočekivane prilike. Astrolozi ističu da će ovaj period biti ključan za vašu ličnu i profesionalnu evoluciju – možda ćete doći do važnih saznanja ili pokrenuti novu ideju koja će vam promeniti život.

Izlazak iz zone komfora donosi konstruktivne rezultate, a promene će se pokazati korisnim kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Zvezde vam savetuju da se pripremite za neočekivane promene, jer će vaša sreća rasti, posebno u smislu ljubavi i odnosa sa partnerom.

Sensa 

Bonus video: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas