Oglas
· · Komentari: 0

REŠITE SE MAMURLUKA KOD KUĆE: Ako ste sinoć popili malo više, razbistrite glavu uz ovaj prirodni napitak

Mnogi vikendom umeju da preteraju s alkoholom kada izađu u provod. Evo kako da ga brzo izbacite iz tela.

1714389409_shutterstock_2333205397.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Mnogi vikendom umeju da preteraju s alkoholom kada izađu u provod. Evo kako da ga brzo izbacite iz tela.

Napitak sa biberom

Prirodni lek za mamurluk ćete dobiti ako u čašu vode stavite tri kašike sveže ceđenog soka od limuna, i pola kašičice crnog bibera. Izmešajte, dodajte nekoliko kockica leda i popijte. Razbudiće vas, umiriti stomak, ublažiti mučninu, a glavobolja će nestati. Bićete kao novi!

Začinjeni sok od paradajza

U čašu kuvanog paradajza stavite po prstohvat mlevene ljute papirke i šećera i iscedite krišku limuna. Ovaj napitak nadoknađuje elektrolite i reguliše šećer u krvi.

Čaj od đumbira

Mamurluk i mučnina će odmah proći ako popijete ovaj čaj. Uzmite komadić korena đumbira dužine 1 cm, i potopite u 250 ml prokuvale vode. Možete da ga iseckate. Posle 15 minuta procedite i popijte čaj.

Voda s limunom

Ukusna je i osvežavajuća, a limunska kiselina će alkalizovati organizam. Pomoći će i da izbacite alkohol što pre iz tela, i dati vam energiju. U čašu mlake vode, iscedite jedan limun i popijte.

Voćna salata

Alkohol će brže izaći iz vašeg tela ako pojedete voćnu salatu. Fruktoza i kalijum koji se nalaze u avokadu, kiviju, pomorandži i banani pomoći će metabolizmu da brže svari alkohol. Iseckajte bar dve ove voćke, pomešajte i pojedite čim ustanete. Odmah ćete se bolje osećati.

Naj žena 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas