Oglas
· · Komentari: 0

"BILA JE OVO JEDNA NEOBIČNA EVROVIZIJA": Duška Vučinić bez dlake na jeziku ispričala svoje utiske

"Ima onih koji bi voleli da ja ne postojim"

1715860896_Foto-Profimedia-Shutterstock-Ataimages.rs.jpg
Foto: Profimedia, Shutterstock, Ataimages.rs
Oglas

Srbija je i ove godine uspešno završila takmičenje na Evroviziji, a naša predstavnica Teya Dora sa numerom "Ramonda" u velikom finalu osvojila je 17. mesto.

Prethodna tri meseca RTS Zvuk je vredno radio na projektrima Pesma za Evroviziju i Eurosong, a danas je u čast završenog projekta u Klubu RTS-a organizovana proslava.

Među prisutnima je bila i Duška Vučinić, bez koje je gotovo nemoguće zamisliti Evroviziju. Ona je u druženju sa medijima podelila svoje prve utiske iz Malmea, bez dlake na jeziku.

- Moje impresije su bile i tokom trajanja Evrovizije. Takmičenje je ove godine bilo neobično. Pohvlila bih sve učesnike i njihove nastupe. Ovo je jedna prilično neobična Evrovizija s obzirom na demonstracije i prisustvo povećanih snaga bezbednosti. Ovo jeste događaj viskog rizika, a ove godine imali smo specifičnu situaciju.

- Prvi put se desila diskvalifikacija jednog od učesnika. O razlozima se i dalje polemiše. I dalje se spekuliše šta je pravi razlog za ovakvu odluku - objasnila je Duška.

Nastup je bio otmen i emotivan

Osvrnula se i na plasman naše predstavnice Teya Dore, koja je sa numerom "Ramonda" zauzela 17. mesto u velikom finalu.

- Srbija treba da bude ponosna na nastup naše predstavnice Teya Dore. Nastup je bio otmen, emotivan i prepoznat. Upoznali smo celu Evropu sa našim specifičnom cvetom - Ramondom. Ako neko kaže da nije zadovoljan sa 17. mestom podsetiću sve da smo mi mala zemlja, sa ozbiljno dobrim uspehom na takmičenju od 2007, od kada učestvujemo na Evroviziji. Ovakv plasman u ovogodišnjoj konkurenciji i okolnostima je poseban - istakla je Duška.

NJeni duhoviti komentari su nezaobilazni, a evo šta kaže o reakcijama publike:

- Svake godine se prate moji komentari. U vašim domovima sam tokom celog takmičenja i ja vas doživljavam kao deo svoje poordice i prijatelja. Volela bih da takve utiske prenesem na vas. Naravno, ima i onih koji bi voleli da ja ne postojim, ali šta da kažem. Nadam se da ćemo u anarednim godinama da se družimo u lepšim okolnostima - rekla je, pa se osvrnula i na ovogodišnje takmičare.

- Dopada mi se Švajcarska i njihova pesma. Navijala sam za Bejbi Lazanju i tog dečka pratim od kad je postao predstavnik Hrvatske. Vrlo je dopadljiv na sceni, ali i skroman. On nije tražio da reflektori budu na njemu, kao što nije i naša Teya Dora.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas