Oglas
· · Komentari: 0

SAHRANA RADMILE ŽIVKOVIĆ: Ćerka sa porodicom stigla na Novo groblje (FOTO)

GLUMICA Radmila Živković preminula je 20. septembra u 72. godini u Beogradu, a komemoracija je održana u Narodnom pozorištu.

1727179943_Foto-N.-Skenderija-D.-Cakic.jpg
Foto: N. Skenderija, D. Cakić
Oglas

Glumica Radmila Živković biće sahranjena danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Na Novo groblje stigla je porodica preminule glumice, ćerka Bojana Bambić sa najbližima, koja u kapeli prima saučešća okupljenih prijatelja, kolega, rodbine i poštovaoca.

Foto: D.Cakić

Foto: D.Cakić

​Foto: D.Cakić

Opelo je završeno, a tužna povorka je krenula da isprati glumicu na večni počinak.

 

Proslavljena glumica preminula je 20. septembar u 72. godini u Beogradu.

Podsetimo, prethodno u toku dana održana je komemoracija u Narodnom pozorištu, a okupio se veliki broj kolega, prijatelja i rodbine.

Na komemoraciji su govorili ministar kulture Nikola Selaković, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, kao i glumac Svetislav Bule Goncić.

- Svi su ga u suzama ispraćali sa ovoga sveta, samo se on radovao. Tako je otprilike govorio pokojni patrijarh Pavle opisujući to zrnce u vremenu koje se zove ovozemaljski život. Nekada to zrnce završi kao prašina, a nekada je zrnce zlata kao što je to bila naša Rada Živković - poručio je Selaković, dodajući da Radmila "odlazi na bolje i lepše mesto":

- NJenoj duši i njoj samoj sigurno je lakše, lepše i bolje gde odlazi – na jedno bolje i večnije mesto. A nama ostaje da razmišljamo o tome koliko smo za života pokazali zahvalnost za ono što je radila - zaključio je ministar.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas